Te + Én

Így kerüld el, hogy megcsaljanak

Három nagyon erős „válóok” van: a pénz, a szenvedélybetegségek és a megcsalás. Ezek közül egyiket sem egyszerű kivédeni és még nehezebb megértőnek lenni, de talán a megcsalás ellen te magad is tehetsz.

A hűséget nem lehet magunkra vagy a párunkra erőszakolni. De mindig vannak árulkodó jelek, ami jelzik, hogy baj van, vagy baj lesz… A legtöbb fél mielőtt elcsábulna, igyekszik megerősíteni a kapcsolatát. Arra törekszik, hogy minden olyan legyen, mint régen: több figyelmet fordít a szexre, a romantikára, esetleg még randikat is szervez. De, ha mindez nem ér célt, akkor jön a feladás.
A kilátástalan helyzetben – hiszen ő minden megtett – mindig felbukkan az a bizonyos harmadik. Akinek semmilyen helye nem volna, ha a kapcsolat/házasság jól működne. Na, de mit lehet tenni, hogy ez ne így legyen?

Fotó: Pixabay/ CC0 Public Domain

Fotó: Pixabay/ CC0 Public Domain

Nem elég, ha csak az egyik fél akar változtatni. Lehet, hogy a párunk éppen olyan időszakban van, amikor nem képes semmire sem figyelni, és észre sem veszi azokat a figyelmességeket, amiket megkap. De te, ne menj el mellette szó nélkül. Ha már előkészültél a kellemes vacsorával, akkor mond el neki, hogy ez miért van. Azon túl, hogy kedveskedni akarsz, és örömmel csináltad, még nyugodtan lehet hátsó szándékod, ami viszont most jót takar.

Ne pirulj bele abba se, ha újra el kell csábítanod. Vásárolj új fehérneműket, változtass kicsit a hálószobátokon, esetleg használj új parfümöt, vagy viseld máshogy a hajad. Most nem az a lényeg, hogy észrevegye és szóvá tegye, hanem, hogy akár némán és láthatatlanul, de újra beléd szeressen!