Te + Én

Női praktikák, amitől minden pasi elolvad

Van néhány dolog, amiről tudjuk, hogy a férfiak elolvadnak, de sok olyan apró titoknak is a birtokában lehetnek a nők, amik még varázsütés szerűen hatnak. Ezek a játszmák hasznosak, és izgalmassá teszik a mindennapokat.

Egy szép dekoltázs, egy formás popsi, vagy egy szexi kis ruha már olyan megszokott. Néha ettől több kell, vagy legalábbis olyan, aminek a súlyát a férfiak nem ismerik, és meglepetés szerűen hat rájuk. Ilyen például a csukló bőrének érintése. A férfiak egyik kedvence a csukló belső bőrfelülete, ami puha és hamvas. Érintsd meg vele a párod arcát, vagy a kézfejét, biztos, hogy viszonozni fogja a simogatást.

Fotó:Unsplash/Atikh Bana

Fotó:Unsplash/Atikh Bana

Egy másik csábítási eszköz a tekintet. Nem hiába festik a nők a szemüket már évezredek óta. A szemöldök kiemelése a bölcsességet, a misztikumot és nem mindennapi szexuális ajándékokat ígéri a férfi számára. A szem kontúrjának kiemelése pedig azt sugallja, hogy figyelsz a másikra. De fontos, hogy ezt ne vidd túlzásba, inkább maradj természetes.

A kócos hajnak is van egy varázsa, de sokkal inkább a fürtök alól kivillanó nyak résznek. Nem kell, hogy dobáld állandóan, de változtass. Ha mindig kiengedve van a hajad, akkor most fogd össze, és fordítva is. A hajad tekergetése is olyan tinédzseres, de próbáld meg úgy megoldani, hogy a szexisséget hozd ki belőle.

Fotó: Pexels/ CCO License

Fotó: Pexels/ CCO License

Ha pedig egy fáradtabb nap után a kanapén heverésztek, akkor nyugodtan villants fel előtte a bokád ívét. Sok férfi kifejezetten odavan a szép lábakért, lábfejért, bokáért, engedd, hogy a párod is megismerje a tiédet. Az ápolt láb persze alap, ha a körmeid még festve is vannak, valószínűleg plusz pontot is „kapsz” érte.