Te + Én

Nem vagy elég romantikus? A csillagjegyed tehet róla

Nem csak a férfiaknál, hanem a nőknél is előfordul, hogy nem bírják a túlzott romantikát. Ők nem vágynak a habos-babos körítésre, a vörös rózsára és a mécses hegyek közötti szipogásra. Nyugalom, nincs veled semmi gond, a csillagjegyed tehet az egészről.

Az biztos, hogy nem az Ikrek lesz az, aki térden állva kéri meg párja kezét, de kész szerencse, hogy ezt nem egy Ikrek hölgynél teszi, mert az akció könnyen röhögésbe fulladhat. Ez a jegy inkább elvicceli a dolgot. Pedig gondolatokban nagyon is romantikus, csak mire odajut, hogy tenni is kéne valamit, már nem tartja jó ötletnek. Eláruljuk: nem is kell erőltetni, a természetesség sokkal többet ér.

Fotó: iStock.com/andrej_k

Fotó: iStock.com/andrej_k

A Kos is furcsa kapcsolatban áll a romantikával. Ő szenvedélyes, de ez nem azonos a „nyálassággal”. Szeret a maga útján haladni, és inkább új dolgokat talál ki, mintsem beálljon a sorba. Így, akinek Kos párja van, még jól is járhat vele, mert neki olyanban is része lehet, amiről a többiek csak álmodhatnak. És nem, ez a Kos szerint nem romantika, csak tiszta szenvedély.

Ahogyan a Szűz is teljesen máshogy akar örömet szerezni a párjának. A romantikára nem érdemes őt rákényszeríteni, mert olyan lesz, mint egy süni. Tüskék ki, és csak szúrni fog. Neki már a legapróbb gesztusok is romantikusnak tűnhetnek, miközben másnak ez még meg sem fordult a fejében.

És ott vannak még a Bakok. Ne is emlegesd előtte a csokit és a virágot, mert szerinte ez csak kidobott pénz. Helyette a minőségi időt tartja romantikusnak. Ha nem csak rohantok, hanem leültök beszélgetni, vagy egy jó filmet – inkább akciót – megnézni. Ám ő sem bírja, ha változtatni akarsz rajta, úgyhogy inkább fogadd el, vagy engedd el.