Te + Én

Jóban és rosszban! Ezek a csillagjegyek komolyan veszik

Amikor párt választunk – vagy találunk – nem a horoszkópja az elsődleges szempont. De, ha megjegyzed, hogy vannak olyan csillagjegyek, akik a rosszban is melletted állnak, akkor talán ez megkönnyíti a későbbi döntéseidet.

Jó tudni, hogy az a híres mondat: „Kitartok melletted jóban és rosszban!” van, hogy igaz is lehet. Az örömben és jólétben sokkal könnyebb boldognak lenni, de mi a helyzet akkor, ha ez hirtelen megváltozik? Például egy Bikát nem visel meg. Ő nagyon kitartó tud lenni, és legalább ennyire pozitív. Komolyan számíthatsz rá, akár támogatás, akár bátorítás kell.

házassághete0

De áldozatokat tud érted hozni a Mérleg is. Igen, igen, kicsit mérlegel, de mindig az érzelmeire hallgat, és a harmóniát keresi. Ha azt tapasztalja, hogy te sem fordulsz el tőle, és látja a megoldást, amit közösen találtok ki, akkor a Mérleg mindenre képes.

Hasonlóan van ezzel a Nyilas is. Imádja, ha bátoríthat, és te nyugodtan támaszkodhatsz rá. Józanul gondolkozik mindig, és ez minden más csillagjegy szülöttjének nagy segítség. Ráadásul gyorsan átlátja a helyzetet, és sokszor már előtted tudja, hogy milyen megoldás lesz a tökéletes. Neked nincs más dolgod, csak hallgass rá!

Azok is jól jártak, akiknek egy Szűz férfi jutott. Bár ő túl sokat elemezget és analizál, szinte már „agyal”, de különös receptorai vannak arra, hogy megérezze a helyes irányt. Soha nem fordulna meg a fejében, hogy bajban hagyja azt, akit végre megszeretett.