Te + Én

Ezért csókolózz sűrűbben

Párok észre sem veszik, de egyszer csak kiveszik a csók a mindennapjaikból. Pedig szükséges, és még jó is. Hiánya pedig sokkal nagyobb problémákat vetít előre, mint azt gondolnánk.

Abban a pillanatban, hogy kevesebb lesz a csók köztetek, az intimitás is csökkenni kezd. Figyeld meg, hogy szép lassan eltűnnek a reggeli, vagy napközbeni kedves üzenetek, az apró figyelmességek. Már az is lehet, hogy nem figyelsz arra, hogy mindig tökéletesen nézzél ki, hogy már megengeded magadnak a szőrös lábat is. Persze, nem lehet örökké, és minden helyzetben topon lenni, és az igazi szerelembe ennek bele is kell férnie. Ám, ha te olyan vagy – csak voltál – hogy minden, ami nem tökéletes az zavart, akkor most az, hogy elhagytad magad okkal történik.

Fotó: iStock.com/Jovanmandic

Fotó: iStock.com/Jovanmandic

A csók nem csak annak a jele, hogy szeretitek egymást, egy természetes ösztön, hogy valaki, aki talán a legfontosabb számunkra így akarjuk maguk mellett tudni. Amint eltűnik a csók, kételkedni fogsz magadban és a kapcsolatotokban is. De ne, hagyd, hogy a félelemeid irányítsanak! Kérdezz rá arra, ami zavar, beszéld meg vele, hogy te változást érzel, és ennek mi lehet az oka.

Egyszerűen boldogtalanabb leszel csók nélkül. A csók hatására ugyanis endorfinok szabadulnak fel a testedben, és ez nagyon jó érzés. Tényleg jókedvet okoz, hatásosabb bármelyik viccnél. A kevés csókból ráadásul általában az lesz, hogy teljesen eltűnik, és innen már csak egy lépés a végleges szakítás.