Te + Én

Ezektől a figyelmességektől elolvadnak a nők

A nők sokszor azt érzik, hogy nekik nem is kell sok a boldogságukhoz, csak az apró figyelmességek legyenek meg. Nehéz ezt kiharcolni, mert sok férfinak, pont a hétköznapi dolgokkal akad problémája.

Ilyenek az évfordulók, születésnapok, névnapok, vagy csak egy egyszerű dicséret. Hányszor vágyunk arra, hogy fodrász után őszintén hangozzon az a mondat, hogy „Édesem, milyen jó lett a hajad.” Olykor érkezik a dicséret, ha előtte felhívtuk a férfi figyelmét, hogy egyébként fodrásznál voltunk. De éppen ilyen apróság az is, ha ébredéskor jön egy kérdés, hogy mit álmodtunk, vagy csak, hogy aludtunk. Esetleg a reggelivel „üzen”, hogy szeret!

Fotó: Unsplash/ Roman Kraft

Fotó: Unsplash/ Roman Kraft

Az új haj mellé az sem árt, ha az új ruha is kap egy kedves bókot. Nem azt várjuk el, hogy minden ruhánkat megjegyezzék a férfiak, de, egy-egy különleges darab, vagy szín, azért kiérdemelné ezt a dicséretet.

Az már kicsit több, mint egy apróság, ha egy fárasztó nap után párunk felajánlja, hogy majd ő elkészíti a vacsorát, esetleg meghív egy étterembe. Ilyenkor azért mi sem maradunk adósak…. Arról pedig nem is beszélve, hogy ha a virág vagy csoki vásárlás, akkor is eszébe jut, ha épp nincs semmi ünnep. A spontán meglepetések mindenkinek a kedvencei, és ehhez nem is kell nőnek lenni. Ha azt érezzük, hogy a másik gondol ránk, biztos, hogy sokkal boldogabb lesz a napunk.