Te + Én

Így érd el, hogy a párod örökké szeressen

Sokan mondják, hogy örökké tartó boldogság csak a mesékben létezik, vagy még ott sem, csak hamarabb véget ér a történet. Lehet, hogy így van, de azt senki nem tilthatja meg, hogy legalább törekedjünk a hosszú boldogságra.

A legnagyobb erő, ha kedves vagy. Nem csak akkor és nem csak addig, amíg a párodat meghódítod. Hanem jóval utána is. A kedvesség a szerelem kulcsa, ezzel mindent könnyebben elérhetsz, és nem mellesleg távol tartja a veszekedéseket is. Jó, nem mindig. De nem is lehet úgy élni, hogy soha nem veszekedtek. Időnként kell az, csak legyen akkor is megértés és kompromisszum készség. Még a vita is jobban esik, ha elfogadjátok egymás igazát, sőt tanultok a hibáitokból.

unsplash.com/Alvin Mahmudov

unsplash.com/Alvin Mahmudov

Ne felejtsd el, hogy nem akkor ér véget valami, amikor összeházasodtok, vagy összeköltöztök. Csak akkor kezdődik igazán. A legtöbb pár ilyenkor hibázik. Megvan a pasi, jöhet a kényelem. Ugyan dehogy! Törekedj arra, hogy, amikor csak lehet képes legyél a megújulásra. A hétköznapi rutinban már nem marad izgalom, ezért is fontos, hogy mindig új élményeket éljetek át, együtt. Legyen az kirándulás, utazás, egy jó vacsora, vagy egy még jobb szex.

A legtöbb férfi és nő, amikor párt választ magának egy kicsit önmagát keresi a másikban. Szoktuk mondani, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de vannak azok az alapok, melyeknek meg kell lennie. Egyre inkább elterjedt, hogy a boldog és hosszan tartó kapcsolat az asztal négy lábán nyugszik. Persze csak átvitt értelemben. Az asztal négy lába képezi a közös érdeklődési kört, az azonos értékrendet, a hasonló anyagiakat, és a működő szexet. Ha ebből a négyből csak egy is hiányzik az asztal billegni fog. Ha arra törekedtek, hogy mind a négy mindig stabil legyen, akkor a kapcsolatotok akár örökké is tarthat.