Te + Én

A horoszkópod megmondja, hogy milyen férfi illik hozzád

A csillagjegyed segít utat mutatni abban, hogy milyen társat keress magadnak, vagy legalábbis milyen jellemző tulajdonsága legyen ahhoz, hogy boldogságban éljetek.

A Kos nő mindig is erős, határozott és ezt tudja magáról. Nem tűri az ellentmondást, de ha valaki túl komolyan veszi őt, azt sem szívleli. A legjobb választás egy játékos pasi, akivel szórakozás az élet. A Bika nő inkább a nyugalmat részesíti előnyben, neki elég egy kis csend, és egy jó könyv a boldogsághoz. Éppen ezért a férfi, aki mellette van, az is legyen figyelmes, hogy észrevegye, mikor kell lehiggadni.

fotó: iStock.com/ PM production

fotó: iStock.com/ PM production

Az Ikreknek viszont szórakozás kell. Unalom mellőzve a saját és a párjuk életéből is. Szórakozás mindörökké, így a pasi is ezt nyújtsa. A Rák nők mindene a család, és ha erre a társ nem vevő, akkor abból nem is lesz igazi társ. A Rákok mellé egy édes pasi való, aki ugyanúgy elájul egy idegen gyerek látványától is, mint a nő.

Az Oroszlán nőt viszont senki ne akarja felülmúlni. Neki nem kell, hogy társa több legyen, neki csak az kell, hogy támogassák. Imád szeretni, és ha érzi, hogy biztos a hátszél, akkor ő lesz a legboldogabb ember a világon. A Szűzeknek is egy laza férfi dukál. Nem kellenek nagyra törő tervek, sem kacsalábon forgó palota. Sokkal jobban élvezi a spontán dolgokat, és azt, ha a párja is vevő erre.

Fotó: iStock.com/FotoCuisinette

Fotó: iStock.com/FotoCuisinette

A Mérleg nő viszont nem adja alább egy sármos férfinál. Imád tündökölni, középpontban lenni, és ezt párjától is elvárja. Nem féltékenykedik, inkább örül annak, ha őket tartják az álompárnak. De ehhez a társasághoz a Skorpió hölgyek is csatlakozhatnak, mert nekik is fontos, hogy szexi pasi legyen a nagy Ő.

A Nyilas jegy szülöttei azt értékelik, ha rugalmas a társuk, és minden probléma gyorsan áthidalható lesz. A Bak nők mellé pedig egy művész való, nem azért mert szeretnek elrugaszkodni a valóságtól, hanem mert a szépséget mindennél többre értékelik. Ebben a Halakkal kezet is foghatnak, annyi különbséggel, hogy a Halak nő maga is művészlélek. De, annyira a Vízöntő sem lóg ki ebből a sorból, mert az érzelmek, a romantikus férfi neki is jól jön, bármilyen életszakaszban van.