Szerelem

Így csaltak ők: Hugh Grant, David Beckham és a többiek

A hírességek kicsapongásairól, megbocsátásairól gyakran hallani, íme néhány igazán emlékezetes eset.

Elizabeth Hurley angol színésznőnek már Hugh Granttel sem volt szerencséje, aki egy mámoros éjszakán csúnyán lebukott egy prostituálttal. Kilengésével és a lebukás után készült rendőrségi fotókkal tele voltak a lapok. A Divine Brown néven dolgozó prosti azóta is vígan megél a rövid afférból, ugyanis akkori nyilatkozatai annyi pénzt hoztak neki a konyhára, hogy nem kellett többé a szexiparban dolgoznia. Hugh-nak viszont fájhatott a feje, és nem csupán a megtépázott hírnév miatt, hanem azért is, hogyan számol el „kalanddal” a menyasszonyának. Nem is sikerült neki, Hurley ugyanis nem tudta megbocsátani a nagy felhajtással járó lebukást. Később kisfia édesapjával is hamar zátonyra futott a kapcsolata, talán ezért elnézőbb mostanság.

Úgy tűnt, 2011-ben Shane Warne ausztrál krikettsztár oldalán megtalálta az igaz szerelmet. Az akkor negyvenhat éves színésznőt, rövid ismeretség után, gyémántgyűrűvel jegyezte el nála négy évvel fiatalabb kedvese. Kapcsolatukban, a szoknyabolond hírében álló Shane állandó kicsapongása miatt, egymást váltották a hullámhegyek és -völgyek. Liz sokszor megbocsátott, végül tavaly kiadta az útját.

2006-ban kezdődött Salma Hayek és François-Henri Pinault francia üzletember kapcsolata, amikor is az egész világ értetlenkedve állt azelőtt, hogy a világ egyik leggyönyörűbb nője éppen Pinault oldalán képzeli el a jövőjét. Már a következő évben meg is született a sztárpár közös gyermeke, Valentina Paloma, majd 2008-ban, amikor életük legboldogabb napjára, az esküvőjükre készültek, váratlanul szakítottak, és Hayek egy ideig egyedül nevelte a kislányukat. Még ez a nehéz időszak sem tudta eltéríteni attól, hogy 2009-ben mégis hozzámenjen a hűtlenkedő férfihoz, akinek időközben egy másik nőtől is gyermeke született.

Elizabeth Hurley, Fotó: wikipédia

Elizabeth Hurley (Fotó: Wikipédia)

Sok férfisztár takarózik a szexfüggőségével, így például Charlie Sheen, David Duchovny vagy John Mayer zenész. Utóbbi eddig egyetlen nő mellett sem tudott huzamosabb ideig megmaradni, pedig többek között Jennifer Aniston és Taylor Swift is szerepelt a barátnői sorában. Katy Perry énekesnő ellenben eddig kitartott a párja mellett, mert már negyedszerre bocsátott meg a kedvesének, és az eljegyzésről is felröppentek hírek. Duchovny neje, Téa Leoni színésznő először 2008-ban elégelte meg a férje kilengéseit, de ekkor még egy párterapeuta segítségével helyre tudták hozni a kapcsolatukat. Végül 2011-ben költöztek szét, Duchovny függősége miatt.

Duchovny David, Fotó: wikipédia

David Duchovny  ( Fotó: Wikipédia)

Híresen megbocsátó asszony az egykori Spice Girls-tag, Victoria Beckham is. Az életük sokáig olyan volt, mint egy igazi tündérmese. Két csodaszép fiúgyerek, mesés gazdagság, stílusos megjelenések. Mindenki irigyelte a mutatós házaspárt, míg a színre nem lépett Rebecca Loos. A nevelőnő kitálalt a Daviddal való viszonyáról, és repedezni látszott a tündérmese. Csakhogy Victoriát, amint azt a neve is sugallja, nem lehet legyőzni: bebizonyította, hogy tőle senki nem veheti el a Mrs. Beckham címet, és egy harmadik fiúval, majd később egy negyedik gyerekkel, egy kislánnyal még inkább bebiztosította magát.

Victoria Beckham, Fotó: wikipédia

Victoria Beckham ( Fotó: wikipédia)

Sarah Jessica Parkert annak idején a bátyja mutatta be Matthew Brodericknek, majd 1997-ben házasságot is kötöttek. Bennfentesek szerint a stílusikon és a középszerű színész kapcsolatát sohasem lehetett lángoló szerelemnek nevezni, valójában csak a fiuk tartotta össze őket, akinek érkezésére több évig vártak. Kettejük köteléke mégis olyan szorosnak. mondható, hogy amikor napvilágot látott Broderick viszonya egy huszonöt éves nővel, Jessica nemhogy kiadta volna az útját, hanem béranya segítségével ikerlányokkal ajándékozta meg a férjét.

Sarah_Jessica_Parker