Te + Én

Ebből tudhatjuk, hogy rátaláltunk az igaz szerelemre

Sokszor lehetünk bizonytalanok egy párkapcsolatban, amikor folyamatosan kérdések merülnek fel bennünk: Vajon ő az igazi? Megtaláltam életem szerelmét? Aggódnom kellene valami miatt? Ha viszont megtaláltuk a nagy Őt, hirtelen minden kétségünk elszáll.

Szerelem és szerelem között is van különbség? Egyáltalán tudunk különbséget tenni? A válasz valószínűleg IGEN. Minden szerelem más, amelyet átélünk életünk során, és egy biztos: az a bizonyos NAGY SZERELEM, amely életünk végéig kitart, az különbözik leginkább a többitől. De miért?

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Fotó: iStock.com/g-stockstudio

Nyugalom

Ha megtaláltuk életünk szerelmét, akkor érdekes módon már a legelejétől kezdve nyugalmat fogunk érezni. Azt, hogy minden rendben lesz, és nem kell félnünk semmitől. Nem kell azon izgulnunk, hogy milyen párkapcsolati játszmákba kell bonyolódnunk, hogy ki ír előbb, és ki mit és hogyan taktikázik. Ha érezzük, hogy a másik feltétel nélkül szeret minket, akkor ettől mi, nők teljes mértékben megnyugszunk. Ettől lesz más ez a kapcsolat.

Biztonság

A féltékenység megmérgezheti a kapcsolatokat, ám erre sok esetben adhat okot a másik. Talán az előélete, talán az, ahogy minket megismert, bármi, amitől nem érezzük magunkat biztonságban. Ha találkozunk a nagy szerelemmel, azzal a bizonyos valakivel, akivel össze fogjuk kötni az életünket, akkor mellette biztonságban fogjuk érezni magunkat. Meg se fordul a fejünkben, hogy megcsalhat, és nem azért, mert naivak vagyunk, egyszerűen tudjuk, hogy ez most más. Ő tényleg csak és kizárólag minket akar.

Támasz

Egy párkapcsolat sokféle lehet, ám egy biztos: életünk szerelmével egymás támaszai vagyunk, mintha már egy család lennénk. Legyen szó bármiről, ő az, aki mindig ott van és azonnal segít, mellettünk áll, ugyanez pedig fordítva is teljesen igaz. Ő lesz az számunkra, akiben minden porcikánkkal megbízunk, és akiről tudjuk, hogy minden élethelyzetben ott lesz nekünk.