Te + Én

Edzőtársába szeretett bele a látássérült maratonfutó

Nem minden nap történik meg, hogy egy látássérült férfi szinte azonnali kapcsolódást érez egy látó idegennel, aki önkéntesként csak segíti őt a futásban: Jessie Rix és Anthony Butler esetében azonban pontosan így történt.

Anthony harmincéves korában vesztette el a látását, amikor egy lövöldözés áldozatává vált. Nem volt könnyű feldolgoznia, hogy gyönyörű szemei, amik korábban első látásra feltűntek mindenkinek, nincsenek többé. A férfi elkezdett futni, ami egyre jobban ment neki. Az  Achilles International nonprofit szervezet vállalkozott arra, hogy keres Anthony mellé egy edzőtársat, aki elhárítja azokat a problémákat, amiket csak egy látó tud, és társaságot nyújt a férfinak. Csak a véletlenen múlt, hogy a 28 éves Jessie Rix került Anthony mellé.

Szerelem első futásra

Jessiés és Anthony rögtön érezte, hogy működik köztük a kémia. Egy pánt segítségével futottak együtt, közben pedig összebarátkoztak egymással. Jessie hamar azt érezte, szüksége van erre az emberre az életében, mert olyan pozitív, tele van életörömmel, és a világ legboldogabb, legoptimistább emberének tűnt. A közös edzések végül hamar szerelemmé alakultak, de a futás azért megmaradt. A köztük lévő fizikai és lelki kötelék segítségével Jessie és Anthony már négy maratont futottak le együtt, tovább edzenek, és készülnek a versenyekre, miközben boldog szerelmespárként tervezik a közös jövőjüket.