Te + Én

Egy férfi, aki az anyuka mellett annak kislányát is eljegyezte

Amikor egy férfi olyan nőbe szeret bele, akinek már van egy vagy több gyermeke, nagyon kényes helyzetbe kerül. Ez a vőlegény kreatívan oldotta meg a helyzetet, és nagyon romantikusan.

Egy csonka családba új szerelemként belépni hatalmas döntés. Szülőként féltjük a gyerekünket attól, hogy nem szereti meg az új társunkat, vagy épp hogy túlzottan is megszereti, és apjaként tekint rá. Vagy épp hogy nagyon ellenséges lesz, félti azt a törékeny egységet, ami a válás vagy a haláleset után kialakult, és amiben ő, a kicsi lett a főszereplő, esetleg most temeti el azt az álmát, ami a szétszakadt család újraegyesüléséről szólt. Minden változás stresszel jár, hiszen nem tudhatjuk előre, mit fognak egymáshoz szólni a felek. A férfi esetében is sokféle érzelem ütheti fel a fejét: féltékenység a volt férjre, félelem a gyerekkel járó felelősségtől, tanácstalanság, és még sorolhatnánk. A közös programok, az anyuka egyensúlyozása, a szeretet megosztása és a türelem segíthetnek át ezen a nehéz időszakon, ami jó esetben úgy végződik, hogy a gyerkőc egy pluszember jelenlétével, szeretetével lesz gazdagabb.

A legszebb esküvő

A 37 éves Diogo Bolant nagyon megszerette párja kislányát, a 6 éves Isadorát, és az is őt. Az esküvőre is különleges ajándékkal készült. Miután lement a ceremónia, Diogo külön odament a kislányhoz, térdre ereszkedett, és egy külön gyűrűvel megkérte – ha nem is a kezét, de a szívét. Azt kérdezte tőle, lesz-e a gyermeke egy életen át. A kis Isadora úgy megdöbbent, hogy egy pillanatig megszólalni sem tudott, aztán igent mondott, és a boldogságtól sírva újdonsült apukája karjaiba vetette magát.