Te + Én

Randizzunk otthon – Romantikus ötletek, ha inkább nem mozdulnánk ki

Ha túlságosan fáradtnak érezzük magunkat, vagy előnyben részesítjük az otthonunk meghitt hangulatát a szórakozóhelyekkel szemben, akkor a következő randiötleteket nekünk találták ki.

Az otthonunk is számtalan lehetőséget tartogat a kikapcsolódásra, a feltöltődésre és arra, hogy minőségi időt töltsünk a párunkkal. Lássunk néhány romantikus ötletet az őszi estékre.

Tökfaragás

Nyakunkon a sütőtökszezon és a halloween, így adja magát az ötlet a tökfaragásra. Ez a kreatív, azonban mégsem túl bonyolult elfoglaltság jókedvre derít, sikerélménnyel ajándékoz meg és összekovácsol, a kifaragott töklámpások pedig a lakás hangulatos őszi díszei lehetnek. Erről az oldalról néhány sablont is letölthetünk, mely megkönnyíti a dolgunk.

Szezonális wellnessezés

A sütőtökből nem csak lámpás készülhet, találunk belőle kozmetikumokat is, melyek nagyszerű inspirációt adhatnak egy kis otthoni wellnessezéshez. Persze, nem muszáj ragaszkodnunk ehhez a növényhez, választhatunk más illóolajat is, mely kellemes hangulatot teremt egy romantikus fürdőzéshez, illetve masszázshoz.

unsplash.com/Katherine Hanlon

unsplash.com/Katherine Hanlon

Közös sütés

Nagyszerű ötlet, hogyha az otthoni vacsorának is megadjuk a módját, és legalább hetente egy-két alkalommal gyertyafénnyel, asztaldísszel, szép terítékkel körítjük az ízletes fogásokat. Ha egy lépéssel tovább szeretnénk menni, tanuljunk meg együtt valamilyen új, különleges receptet, például egy torta elkészítését. Ehhez például a különböző főzővideókból is meríthetünk ötletet.

Legyen saját kuckónk

Kényelmes, hangulatos kuckót építhetünk párnákból és takarókból, a megfelelő hangulatról pedig égősor segítségével gondoskodhatunk. Innen kényelmesen nézhetünk filmet, de akár társasjátékozhatunk is.