Te + Én

4 dolog, amit akkor tesz a férfi, ha igazán szeret

A nőket olykor könnyű levenni a lábukról a szép szavakkal, ha azonban szeretnénk meggyőződni arról, hogy szerelmünk komolyan gondolja-e mindazt, amit mond, figyeljünk a tetteire is.

A férfiak olykor hódító üzemmódban működnek, és mindent megtesznek, hogy megszerezzék a kiszemelt nőt. Sokszor ezután dől el, hogy meghozzák-e a szükséges áldozatot a kapcsolatért. Ha a következőket tapasztaljuk a párunktól, biztosak lehetünk benne, hogy odáig van értünk.

Harcol értünk

A szerelmes férfi nem adja fel egykönnyen, és egyáltalán nem mindegy neki, hogy merre tart a kapcsolat. Nem bízza a véletlenre az eseményeket, hanem aktívan tesz azért, hogy együtt legyünk. Hogyha rossz napunk van, megpróbálja egy kicsit jobbá tenni, emlékeztet minket arra, hogy milyen erősek vagyunk, és segít abban, hogy könnyebb legyen az életünk.

Fotó: iStock.com/Ivanko_Brnjakovic

Fotó: iStock.com/Ivanko_Brnjakovic

Kitart a viharokban

A konfliktusok minden kapcsolat természetes részei, és lehetőséget adnak arra, hogy megoldjuk a problémákat. Ehhez azonban mindkét félnek részt kell vennie a vitában, ki kell bírnia a nehézségeket, és ki kell tartania akkor is, amikor a dolgok nem a legfényesebb oldalukat mutatják. Aki igazán szeret, segít abban, hogy túllendüljünk a mélyponton, és elsimuljon a feszültség.

Tesz azért, hogy biztonságban érezzük magunkat mellette

Sok kapcsolat nem a biztonságról, hanem az érzelmi hullámvasútról szól, ez azonban nem tartható fenn sokáig. Az igaz szerelemben, mely jó kapcsolattal társul, nincs helye a bántalmazásnak, a bizonytalanságnak, az érzelmi manipulációnak. Aki igazán szeret minket, az igyekszik rászolgálni a bizalmunkra.

Hagy nekünk teret

Teljesen normális, ha a kapcsolat elején még elválaszthatatlanok vagyunk. De eljön az a pillanat, amikor mindkét félnek szüksége van a saját terére, az énidejére, és arra, hogy a párjától külön is csináljon dolgokat. A szeretet része, hogy tiszteljük a másik autonómiáját és érdeklődési körét.