Te + Én

A legnagyobb melléfogások, amiket a férfi elkövethet egy randin

Egy randi természetesen lehet stresszes, hiszen mindkét fél – jó esetben – pozitív benyomást akar kelteni. Az, hogy mi, nők mit tudunk elrontani egy randin, talán számunkra ismert, ám azokról az óriási melléfogásokról nem szoktunk beszélni, amiket mi tapasztalunk a férfiakkal kapcsolatban egy randin…

A régebbi kalandjairól mesél

Szörnyen lelombozó, ha egy első találkozás arról szól, hogy a férfi elkezd mesélni az elmúlt évek hódításairól. Valószínűleg ezzel magukat szeretnék csődörszerepben beállítani, hogy talán ettől azt érezzük majd, hogy ő egy jó fogás, ám ezzel csak az ellentétjét éri el nálunk. Egy férfi legyen úriember, senki nem kíváncsi az ilyesfajta történetekre.

Fotó:Unsplash/Christin Hume

Fotó:Unsplash/Christin Hume

Alkohol

Ahogy természetesen a nőknek is mértékkel kell fogyasztaniuk alkoholt egy randevún, úgy a férfinek is figyelnie kell erre. Mivel ők azok, akikre szeretnénk felnézni, és akik vigyáznak ránk, így szörnyű, ha a túl sok alkoholfogyasztás miatt már nem tudnak magukról, ordibálnak, és kellemetlen helyzeteket alakítanak ki. Következő találkozás ebben az esetben biztos, hogy nem lesz!

Ex

Ahogy a kalandokról, úgy az előző kapcsolatokról sem szeretünk hallani egy első randin. Természetesen eljön az idő, amikor átbeszélhetjük a múltunkat, ám nincs annál rosszabb, ha a férfi elkezd hosszasan panaszkodni az exéről. Ez egyrészről azt jelentheti, hogy még nincs túl azon a bizonyos kapcsolaton, másrészről pedig nem tisztel meg minket annyira, hogy velünk foglalkozzon, és figyelembe vegye, hogy nekünk ez milyen kellemetlen.