Te + Én

Egyértelmű jelek, amelyek arra utalhatnak, hogy megtaláltuk az igazit

Jó lenne, ha valaki az első találkozás alkalmával megmondaná, hogy vajon az igazit találtuk-e meg, vagy éppen melléfogtunk – mennyi kellemetlen randit vagy zátonyra futott kapcsolatot mellőzhetnénk így az életünkből! A párkapcsolatok azonban az esetek többségében sajnos nem ilyen egyszerűek, olykor igencsak rögös út vezet addig, amíg valakivel megtaláljuk azt az ösvényt, ami a boldogság felé tart. Hogy honnan tudhatjuk mégis, hogy a párunk a nagy Ő? Ebben segíthetnek ezek az egyértelmű jelek, amelyek arra utalhatnak, hogy megtaláltuk az igazit.

Bármikor találkozunk, élvezzük egymás társaságát

Nem lehet a nap minden egyes percét együtt tölteni. Akár rövid ideje, akár hosszú hónapok óta vagyunk együtt a párunkkal, ha minden találkozás örömet okoz és élvezzük a közös együttléteket, programokat, az határozottan jó jele lehet annak, hogy összepasszolunk.

Hasonlóan képzeljük el a jövőt

Erről érdemes még a kapcoslat elején beszélni, mert nem mindegy, hogy ki hogyan képzeli el a jövőjét, például a karrier, a család és a gyerekvállalás témakörében. Ha egyeznek az álláspontjaink, az nagy megkönnyebbülés!

Freepik.comsolominphoto

Fotó: freepik.com/solominphoto

Mindketten dolgozunk a hiányosságainkon

Vagyis tisztában vagyunk azzal, hogy nem vagyunk tökéletesek, és bár fontos az elfogadás és a kompromisszum, mégis mindketten azon dolgozunk, hogy ezek a negatívnak gondolt tulajdonságaink pozitív irányban változhassanak.

Valóban bízunk egymásban

Vagyis nem aggódunk, ha a párunk beszél az exével, vagy egy új kolléganő érkezik a munkahelyére, mert tudjuk, hogy megbízhatunk benne. Őszinte kapcsolat van közöttünk, ami oda-vissza működik.

A családunk is támogatja a kapcsolatot

Sokszor a külső szemlélők másképp látják két ember kapcsolatát, de az mindenképpen biztató jel, ha mindkettőnk családja és a barátaink is úgy vélik, összetartozunk.