Te + Én

Hogyan őrzik meg a lángot? – Hírességek bevált házassági tanácsai

A sztárpletykák gyakran szólnak válásokról, drámákról és szakításokról. Vannak azonban olyan párok is, akik évtizedek óta kitartanak egymást mellett, és inspiráló példájukkal nekünk is segítenek hinni a hosszú kapcsolatokban. Vajon mi a titkuk?

Ha azt szeretnénk, hogy sokáig működőképes maradjon a kapcsolatunk, akkor tennünk is kell érte. Lássuk, mit javasolnak a hírességek.

Meryl Streep

„Meg kell beszélni minden problémát, még a legkisebbeket is – mondta a háromszoros Oscar-díjas színésznő egy interjúban házásságának titkáról, mely immár 30 éve fűzi férjéhez, Don Gummerhez. – Meg kell hallgatnunk a párunk problémáit, javaslatait, tanácsait, és el kell fogadnunk, hogy nem mindig nekünk van igazunk. A párbeszéd a kulcs a sikeres házassághoz.”

 

Tom Hanks

„Az emberek gyakran mondják, nehéz lehet házasnak maradni a show businessben – mondja Tom Hanks, aki 1988 óta Rita Wilson férje. – Szerintem mindenhol nehéz házasságban maradni, de ha a megfelelő emberrel házasodunk össze, akkor működhet. Természetes módon támogatjuk egymást a céljainkban. A kapcsolatunk nem igényel hatalmas munkát. 28 éve házasok vagyunk, és kívülről-belülről ismerjük egymást.”

 

Victoria Beckham

„Próbálok a lehető legjobb anya, feleség és szakember lenni. Amikor hazaérek, kikapcsolom a telefont, hogy Daviddel és a gyerekekkel tölthessem az időt. Egy hihetetlen férj támogatását élvezem. Egyenlően osztjuk el a gyerekekkel kapcsolatos és a ház körüli teendőket, amikor én elfoglalt vagyok, ő megy a gyerekekért és ő is főz.”

 

Chrissy Teigen

John Legend felesége szerint sokat segít, hogy külön is tudnak időt tölteni, és olykor egymás nélkül utaznak el. „Nem vagyunk együtt az év 365 napján, és jó, hogy ezt meg tudjuk tenni, és tudjuk azt mondani a másiknak: annyira hiányzol! Ez mindkettőnknek működik.”

View this post on Instagram

I’M A @TARGET TEAM MEMBER!!!! #CHRISSYxTARGET

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

 

Will Smith

„Nem várhatjuk, hogy könnyű legyen. A házasságunk sokszor bonyolult és igencsak gyötrelmes vállalkozás volt, de nem vagyunk olyanok, akik feladják. Ha van valami titok, talán az, hogy amikor problémáink vannak, nem a kapcsolatunkon dolgozunk, hanem magunkon, és utána megváltozva állunk a másik elé.”