Te + Én

Ezek a jelei, hogy még nem állunk készen a randizásra

Ha előfordult már velünk, hogy ültünk az éttermi asztal mellett egy fiatalemberrel, aki egyébként vonzó, humoros és intelligens volt, és éppen magáról beszélt, mi mégis azon gondolkoztunk, hogy mikor érünk már végre haza, hiszen mindjárt kezdődik a kedvenc sorozatunk, és nem értettük, mi a baj velünk, akkor valószínűleg sejthetjük, hogy abban a pillanatban mi sem voltunk készen arra, hogy randizzunk. Hiszen ebben az esetben is ki kell várni az alkalmas pillanatot: ezek a jelei, hogy még nem állunk készen a randizásra.

Mindannyian arra vágyunk, hogy megtaláljuk azt a valakit, akivel önmagunk lehetünk, és leélhetjük életünk hátralévő részét. Akik még keresgélnek, jól tudják, hogy a párkeresés útja olykor meglehetősen rögös. Ilyen „akadály” lehet az is, amikor bár szívesen randiznánk, valahogy mégsem érezzük magunkban azt a pluszt, ami a sikerhez szükséges. Hiszen ebben az esetben is ki kell várni az alkalmas pillanatot: ezek a jelei, hogy még nem állunk készen a randizásra.

A héten szinte mindennap volt randink – mindig mással

Attól, hogy sok emberrel beszélgetünk, még nem lesz sikeres a párkeresés. A mindennapi randizás elveheti az energiánkat, az érdeklődésünket, monotonná és unalmassá válhat mindennap ugyanarról beszélni, csak éppen más emberrel. Hagyjunk egy kis szünetet, és szelektáljunk egy kicsit jobban.

Fotó: iStock.com/LDProd

Fotó: iStock.com/LDProd

Még mindig tartjuk a kapcsolatot az exünkkel

Szép dolog, ha a szakítás után barátok maradtunk a volt párunkkal, de valóban csak erről van szó, vagy még mindig reménykedünk, hogy esteleg újra összejövünk? Hanyagoljuk egy kicsit az exünket, ne keressük, ne írjunk neki, éljük inkább a saját életünket.

Nagyon elfoglaltak vagyunk

A másik véglet, amikor annyi munkát és feladatot magunkra húzunk, hogy egyszerűen nincs időnk randizni, de legalábbis ezt ismételgetjük, amikor valaki megkérdezi, hogy miért nem találtunk még valakit magunknak. Állítsunk fontossági sorrendet az életünkben, és hagyjunk helyet a randizásnak is.

Még meg kell ismernünk önmagunkat

Az önismeret fontos, egy egészséges párkapcsolatban elengedhetetlen, hogy a felek tudják, kik ők, és mit akarnak az élettől. Ezen az úton egyedül kell elindulnunk, de ne féljünk találni valakit, aki esetleg a segítségünkre lehet abban, hogy általa még jobban megismerjük önmagunkat.