Te + Én

3 lépés, mely felkészít az igaz szerelemre

Sokan vannak, akik a párjukat keresik, és ki több, ki kevesebb reménnyel áll a kérdéshez. Annyi biztos, hogy az egyedüllétet érdemes önismeretre is szánni, hogy feltárjuk, mi akadályozhat minket a boldog kapcsolatban.

Ahhoz, hogy megtaláljuk a párunkat, különösen, ha sokáig voltunk egyedül, mindenekelőtt nem árt egy kis mélyfúrást végeznünk a lelkünkben: nyitottnak lennünk arra, hogy feltárjuk, milyen régi szokások, hitrendszerek és minták állhatnak a Nagy Ő útjában, milyen korábbi rossz élmények, traumák nyomják rá bélyegüket a jelen helyzetre, és hogyan tudjuk meggyógyítani ezeket. A következő három gyakorlat segíthet abban, hogy közelebb kerüljünk a boldog kapcsolathoz.

Írjuk le mindennap, mit szeretünk magunkban

Mindennap, lehetőleg reggel írjunk listát azokról a tulajdonságainkról, melyeket szeretünk magunkban. Ez segít abban, hogy pozitív energiával töltődjünk, hogy sokkal inkább önmagunk legyünk. Ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, sokkal szívesebben közeledik hozzánk az ellenkező nem is.

nő írás ábránd

nő írás ábránd

Írjuk le mindazt, amit a kapcsolattól szeretnénk

Írjuk le, milyen érzéseket szeretnénk érezni a kapcsolatban: például biztonságot, bizalmat, szerelmet. Írhatunk nagy vonalakban az ideális társunk fizikai tulajdonságairól is, de inkább a belső dolgokra és a már említett pozitív érzésekre koncentráljunk. Arra fókuszáljunk, amit szeretnénk átélni.

Álmodozzunk és meditáljunk arról, milyen lesz majd kapcsolatban lenni

Sokszor halljuk, hogy az ábrándozás nem vezet sehová, de ez nem így van. Igenis érdemes beleélnünk magunkat abba, amit szeretnénk, mert ha már megteremtettük lelki, szellemi síkon, akkor könnyebben megjelenik a fizikai világban is. Éljük tehát bele magunkat az elképzelt, ideális kapcsolatba, és addig gyakoroljuk és ismételjük rendszeresen, míg azt nem érezzük, hogy eltölt minket a boldogság.