Te + Én

10 egyértelmű jel, hogy szerelmesek vagyunk egymásba a párunkkal

Izgalmas út vezet addig, amíg végre kimondjuk egymásnak: szeretlek. Mégis honnan tunánk, hogy ez így van, ha a párunk még nem mondta nekünk? Vagy már bevallotta, de azóta is hallgat. Mondhatnánk, hogy egy nő érzi, ha a párja szereti – így is van, és valószínűleg ebben segítenek azok a jelek, amelyek egyértelműen arra utalnak, hogy a párunk szerelmes belénk.

1. Mintha már ezer éve…

Akármennyi ideje is ismerjük egymást, olyan érzésünk van, mintha már ezer éve barátok lennénk. Egyértelmű az összhang, a harmónia közöttünk, érdeklődünk egymás dolgai iránt, lelkesen, szenvedéllyel.

2. A legjobbat hozzuk ki egymásból

Motiváljuk, bátorítjuk egymást, legyen szó karrierről vagy hobbiról. Szeretnénk, ha a párunk kiteljesedne és sikeres lenne abban, amit csinál, és ehhez minden támogatást megadunk egymásnak.

3. Őszintén beszélgetünk

Nincsenek tabuk kettőnk között, bármikor, bármiről beszélgethetünk. Őszinték vagyunk egymáshoz, elmondjuk a másiknak a legféltetteb titkainkat is, és ez egyáltalán nem kellemetlen vagy frusztráló egyikünk számára sem.

Fotó: iStock.com/jacoblund

Fotó: iStock.com/jacoblund

4. Árulkodik a testbeszédünk

Egymás karjában alszunk el és talán úgy is ébredünk. De bárhol is vagyunk együtt, azt mindenki látja rajtunk, hogy mi együtt vagyunk, egyek vagyunk, mert a testbeszédünk elárul bennünket.

5. Valódi kapcsolatunk van egymással

Fontosak vagyunk a másik számára és tudjuk, hogy mindig, mindenben számíthatunk is rá. Elfogadjuk egymást úgy, ahogy van, a megváltoztatás szándéka és bármiféle ítélkezés nélkül.

6. Gondolunk egymásra napközben

És ezt el is mondjuk a másiknak. Ha eszünkbe jut a párunk, küldünk neki egy üzenetet és viszont – persze nem esünk túlzásba, de egy kedves szó vagy mondat mindenkinek jólesik még munka közben is. És természetesen bármi történik is, azt egymással osztjuk meg először, mindenki előtt.

7. A legjobb barátok vagyunk

Amellett, hogy mindkettőnknek megvannak a saját barátaink (akik lassan közösek lesznek), egymás legjobb barátai is vagyunk, és szerelmesek is egymásba, így a barátság mellett a romantika is helyet kap az életünkben.

8. Hasonló értékeink vannak

Lehet, hogy néhány dologban nem egyezik a véleményünk, de a legfontosabbakban egyetértünk, mint például a gyerekvállalás, a házasság, a közös jövő elképzelése. Ezekben fontos, hogy egyezzünk, különben később konfliktusokra számíthatunk. De ha egyeznek az értékeink, nincs akadálya a boldogságnak.

9. Beszédes együttlétek

Bár a hálószobában is tökéletes a harmónia és az összhang, mégis ugyanolyan jó és izgalmas, amikor együtt vagyunk, kettesben, akár csak a lefekvés előtti percekben. A meghitt beszélgetések egyszerűen magukkal ragadnak bennünket, és ez az intimitás akár felcserélhető lenne a testivel, annyira erős a kettőnk közötti kapocs.

10. Egyszerűen csak jó minden

Talán meg sem tudjuk fogalmazni, ha valaki kérdezi, hogy miért. Egyszerűen csak azt érezzük, hogy jó minden és mi is jól vagyunk.