Te + Én

Jelek, hogy a párunk kezd kiszeretni belőlünk, csak még ő sem tud róla

Az, hogy a párunk elkezd kiszeretni belőlünk, rengeteg jelzéssel jár együtt, amire általában csak nem figyelünk – vagy nem akarunk figyelni. Ha a szerelem kezd elmúlni, az első jel általában az, hogy a másikat kezdik idegesíteni a szokásaink, és pattanásig feszült lesz bármitől, amit csinálunk. Ha az alábbi jeleket észrevesszük a partnerünkön, érdemes leülni beszélgetni vele, hiszen lehet, hogy még ő sem tudja, éppen min megy keresztül lelkileg!

Olyan dolgokkal viccel, amelyek megbánthatnak minket

Egy kapcsolatban a másik pontosan tudja, hogy mivel bánthatja meg a párját – ha ezt kihasználja, és ilyen dolgokon élcelődik, az már korántsem a szeretet jele. Ha minden viccnek és ugratásnak van egy második jelentése, ami csak számunkra bántó, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a párunknak tudatosan vagy tudat alatt, az a célja, hogy megbántson minket.

Fotó: iStock.com/Marjan_Apostolovic

Fotó: iStock.com/Marjan_Apostolovic

Nem vállal felelősséget

Vannak olyan emberek, akiknél mindig valaki más a hibás mindenért – ha ilyen helyzettel kerülünk szembe, ne csodálkozzunk, ha később is így marad. De ha a kapcsolatunk elején a párunk nem volt ilyen típus, most pedig minden a mi hibánk, és minden problémából mi kerülünk ki vesztesen, az sok jót nem jelent – leginkább azt, hogy már tényleg csak a rosszat látja bennünk, és nem képes vagy nem hajlandó a másik oldalt is megvizsgálni.

Elfelejt válaszolni

Nem kell egész nap a telefonon lógnia az embernek, de ha a párunknak fontosak vagyunk, akkor nem felejt el rendszeresen válaszolni az üzeneteinkre vagy visszahívni minket. Ez egészen egyszerűen azt jelenti, hogy nem járunk annyit az eszében, és nem vagyunk olyan fontosak, hogy megüssük az ingerküszöbét. Valószínűleg nem direkt nem jelentkezik, hanem egyszerűen elfelejti, hogy kerestük – ez pedig talán még rosszabb, mintha direkt büntetne valamiért.