Te + Én

Ezek a legromantikusabb helyek, ahová a párunkkal elutazhatunk

Ha vakációs úti célt keresünk, és a párunkkal utazunk, nem mindegy, hogy hová megyünk – a megfelelő helyszín felejthetetlen élménnyé varázsolhatja a közös utazást, és romantikával töltheti meg a szabadságunkat. Ezek a legromantikusabb helyek a világon – ha tehetjük, látogassuk meg őket a párunkkal.

Kauai, Hawaii

Na igen, ki ne akarna Hawaiira menni, nem igaz? Ez a sziget azonban még a gyönyörű ország többi helyszínei közül is kiemelkedik, hiszen olyan elképesztő kilátásokban lehet részünk rajta, amilyenekkel sehol máshol nem találkozhatunk. A sziget jó részét gyönyörű esőerdő borítja, és tele van olyan mutatós sziklákkal, amelyek például a Jurassic Parkban is feltűnnek.

 

Párizs, Franciaország

Sokan gondolhatják, hogy Párizs túlértékelt, és nincs benne semmi olyan, ami miatt ekkora felhajtást kellene csapni körülötte – nekik viszont egyáltalán nincs igazuk. Párizst egyszer látni kell, lehetőleg azzal, akibe mélyen szerelmesek vagyunk, mert ez a város tényleg csak úgy pulzál a romantikától és a szerelemtől. Óriási hiba, ha azért hagyjuk ki, mert mindenki annyira szereti.

Cinque Terre, Olaszország

Ez a környék szinte mesébe illően gyönyörű, és az egyik legszebben, eredeti állapotában megőrzött terület a mediterrán környéken. A színes házak, a gyönyörű kilátás nem hagynak hidegen senkit, főleg azért nem, mert a Cinque Terre tényleg egy ékszerdoboz: nagyon komolyan megszabják, hogyan lehet itt építkezni, és nagy országutakat sem vezethetnek végig a területen.

Firenze, Olaszország

Félre Velencével, aki igazán romantikára vágyik Olaszországban, az látogasson el Firenzébe! Nehéz elmesélni, mennyire különleges és egyedi hangulata van annak, ahogyan a kis utcákon korzózik az ember naplementekor, eszik egy eredeti olasz fagylaltot, vagy felmászik a duomo harangtornyába, hogy lássa az egész város látképét. Firenzében kéz a kézben jár a történelem és a romantika, egy olyan városról beszélünk, amit egyszer látni kell!