Te + Én

Ezt a 3 férfitípust inkább kerüljük, ha párkapcsolatra vágyunk

A randevúzás és a párkeresés világa telis-tele lehet csapdákkal – olyanokkal, amikbe a figyelmetlen nők szépen bele is sétálnak, és csak utólag jönnek rá, hogy mi is volt a baj, mikor kellett volna nemet mondani. Például már akkor, amikor a telefonszámukat elkérték – és a fiatalember éppen olyan volt, akinek nem kellett volna még visszaköszönni sem. Mutatjuk is: ezt a 3 férfitípust inkább kerüljük, ha párkapcsolatra vágyunk.

1. A barátkozós vagy „csak barát” típus

Ők azok, akikkel akár az első pillanattól kezdve egy hullámhosszon vagyunk, jól érezzük magunkat a társaságukban, sőt keressük is egymást rendszeresen. A fizikai érintkezés azonban szinte másodlagos a kezdődő kapcsolatunkban, sőt mintha nem is lenne. És akkor ráeszmélünk, hogy nem is randizunk, sokkal inkább szert tettünk egy új barátra! Hiszen a megbeszélt találkozókon ott van, és talán még a finom flörtölgetés is működik, de valahogy még sincs meg az a plusz, az a mindent elsöprő szenvedély, ami egy kapcsolat elején általában jellemző két ember között. Tartsuk meg ezt a férfit inkább a barátság zónában.

Fotó:Freepik/@phduet

Fotó:Freepik/@phduet

2. Az eltűnés nagymestere

Idetartoznak azok a férfiak, akik eltűnnek, mikor azt érzik, hogy a kapcsolat kezd valódivá válni. Amikor már nemcsak úgy találkozgatunk, randizgatunk, flörtölgetünk, de előjönnek azok a kérdések, amik egy kapcsolatban általában felmerülnek – legyen szó akár a közös (közel)jövő tervezéséről, egy közös nyaralásról vagy az összeköltözésről. Felismerhetjük? Bizony: ő az, aki folyton arról beszél, hogy egy kapcsolat mennyi mindent befolyásolhat, és fordítva, hogy a munka, a hely, a család mennyire lehetetlenné teheti a romantikus magánéletet. A karrier és minden más jobban érdekli, mint egy párkapcsolat, és ezt (úgy, ahogy) közli is, csak ki tudjuk hámozni a mondandójából ezt az infót még időben! Ha felismertük, inkább ne keressük többé – tűnjünk el mi az ő életéből!

3. A rögtön a közös jövőt tervezgetős típus

Mondhatnánk azt is, hogy az előzőnek éppen az ellenkezője. Ezek a férfiak akár már az első randin azt tervezhetik, hogy egy hónap múlva hová megyünk el hosszú hétvégére, és hogy fél év múlva, amikor mindketten készek vagyunk rá, összeköltözhetünk – akár egy másik városban is, merthogy őt valószínűleg áthelyezik, de ne aggódjunk, mert mi is találunk majd ott munkát, és az óvodák is szuperek… Hogy mi? Nem túl gyors ez egy kicsit? Persze van ennek a tervezgetős fajtának kicsit visszafogottabb változata is – ők jellemzően csak úgy ígérgetnek, és a közös jövőről beszélnek, viszont nem gondolják komolyan. Tudják viszont, hogy mit érhetnek el azzal, ha ezt teszik… Az előbbi inkább ijesztő, az utóbbi azonban hízelgő lehet – de ne éljük bele magunkat, tartsuk észben, hogy mire mehet ki a játék…