Te + Én

3 + 1 dolog, amit a párok csinálhatnak és aranyosnak tűnhet, de nem az

Minden párnak megvannak a maga, mondjuk úgy, cuki dolgai, amelyeket együtt csinálnak, amelyektől ők egy pár lesznek. Ezek az aranyos dolgok teszik őket egy csapattá, mutatják az összetartozást, és persze a szeretetet közöttük. Ezeket a dolgokat egyrészt jobb otthon hagyni, mert mások talán nem kíváncsiak a cukiságainkra. Másrészt könnyen előfordulhat, hogy mi azt hisszük, amit csinálunk, az aranyos – és közben egyáltalán nem az. Íme!

Előfordulhat, hogy azt gondoljuk, amikor a párunkkal együtt csinálunk valami aranyos dolgot, azt mások is annak tartják majd, és azt gondolják rólunk, hogy mi is milyen aranyos pár vagyunk. Aztán lehet, hogy fel sem tűnik nekünk, de inkább cikis pár leszünk a környezetünk szemében. Vagyis ez az „aranyosság” visszaüt és inkább kellemetlenné válik a helyzet, vagy másokat idegesítünk a viselkedésünkkel.

Kit érdekel? Tehetnénk fel a kérdést, és nyilván a mi dolgunk, hogy mit csinálunk, hogyan viselkedünk – és ez igaz talán egészen addig, amíg mások számára az elfogadható, nem kellemetlen, nem bosszantó. Mindenkinek mások a határai, kinek mi fér bele. Összegyűjtöttünk 3 + 1 dolgot, amit a párunkkal csinálhatunk, és aranyosnak tűnhet, de nem az. Vagy legalábbis nem mindenki szerint. Íme!

Fotó: iStock.com/nd3000

Fotó: iStock.com/nd3000

Közös szelfik

Nem a közös képekkel van a baj ebben az esetben, sokkal inkább annak mennyiségéről. Az indokolatlan, megszokásból vagy unalomból készült szelfik sokak szerint egyébként is fölöslegesek, magamutogatóak, és így tovább, nincs ez másképp a közös fotókkal sem.

Folyamatos posztolás

Örülünk, ha egy pár sok közös programot csinál, sosem unatkozik, mindig mennek, utaznak. De az már kevésbé érthető, hogy miért kell minden egyes lépést kirakni a közösségi média felületeire. Az állandó becsekkolás, ételfotó, a már említett közös szelfi vagy csak a kapcsolatunkról szóló gondolatok, piros szívek és romantikus dalok a párra tartoznak, másokat lehet, hogy nem érdekel, legalábbis nem nagy mennyiségben.

Hirtelen felbukkan a másik

A külön töltött idő, a barátokkal való külön bulizás normális, emellett a bizalom egyik alapja. Miért kellene a páros egyik felének hirtelen felbukkannia? S úgy csinálni, mintha ez egy kedves meglepetés lenne? Még ha az is, a barátoknak lehet, hogy inkább kellemetlen, hiszen nem számítottak rá, nem a párral akartak szórakozni, csak az egyikőjükkel.

Bejelentkezni egymás profiljába

A már említett bizalom fontos dolog, és az sem baj, ha ismerjük a párunk jelszavát, ha nem féltékenységből, sokkal inkább csak úgy elárultuk egymásnak, mert sosem lehet tudni. De amikor a pár egyik fele, esetleg mindkettő felváltva, tetszőlegesen, összevissza bejelentkezik a másik profiljával, összezavarva ezzel az ismerősöket, bosszantó lehet, hiszen aki ráír vagy kapcsolatba lép vele, nem a párjával akar beszélgetni. Vagyis lehet, hogy aranyosnak gondoljuk, hogy a partnerünk profilját is használhatjuk, de valójában lehet, hogy ez sem az…