Te + Én

Ezeket a mérföldköveket muszáj elérnünk a kapcsolatunkban, mielőtt kimondjuk, hogy ő az igazi

A kezdeti rózsaszín ködben nagyon nehéz lehet összetéveszteni egy „most jó” kapcsolatot a tökéletessel – egészen addig, amíg ezeket a mérföldköveket nem érjük el, még ne kiabáljuk el, hogy megtaláltuk életünk szerelmét!

Túlélünk egy hosszú utazást

Egy hosszú hétvégét könnyű veszekedés nélkül lenyomni, de egy hosszabb utat, ahol ne adj’ isten még egy autóban vagy repülőn is össze vagyunk zárva több órán keresztül, már sokkal nehezebb. Ha képesek vagyunk egy ilyen utazást kibírni a partnerünkkel, és akár még élvezzük is, akkor jó irányba haladunk.

Elhagyjuk egymást egy kis időre

Ha hosszabb időt kell eltöltenünk egymástól távol, akkor derül ki igazán, hogy mennyire erősek az érzelmeink. Ha nem hiányzunk a másiknak, akkor érdemes elgondolkodnunk azon, hogy nem teszünk-e mi többet bele a kapcsolatba, ha pedig nekünk nem hiányzik a párunk, talán mégsem ő az igazi számunkra.

Fotó: iStock.com/Ivanko_Brnjakovic

Fotó: iStock.com/Ivanko_Brnjakovic

Látjuk egymást nem előnyös oldalunkról is

Betegen, este a tévé előtt vakarózva, smink nélkül, kinyúlt ruhákban, rossz érzelmi időszakunkban – ha végigcsinálunk ilyesmiket a párunkkal, és még mindig a legszebbnek és legsármosabbnak látjuk a másikat, akkor nyert ügyünk van.

Gúnyt űzünk a másikból

Nagyon nehéz megállapítani, hogy mi az egészséges mennyiség a másik piszkálása területén, de ha mind a kettőnknek ugyanaz a humora, és nem sértődik meg a másik beszólásain, az csak erősíti a kapcsolatunkat, és biztosítja, hogy még évek múltán is képesek leszünk élvezni a másik társaságát.

Élvezzük a másik társaságát a legunalmasabb hétköznapi tevékenységek közben

Nagybevásárlás és takarítás – egyedül minden ilyet gyűlölhetünk, de ha a párunkkal csináljuk, máris sokkal izgalmasabb. Ha ez így van, akkor elég valószínű, hogy tényleg igazán szerelmesek vagyunk a másikba, és könnyen lehet, hogy ő az igazi.