Te + Én

Hollywood legbotrányosabb szerelmi története – Angelina Jolie, Jennifer Aniston és Brad Pitt sehol nincsenek

Angelina Jolie és Jennifer Aniston viszonya sosem volt túl közeli, a Brad Pitt-ügy után kifejezetten jegessé vált köztük a kapcsolat. Néhány évtizeddel korábban még botrányosabb szerelmi történet rázta meg Hollywoodot.

Brad Pitt 2000-ben vette feleségül Jennifer Anistont, akitől 2005 januárjában vált el – írja a Wikipédia. Az ok Angelina Jolie volt, akit akkoriban a világ egyik legszebb nőjének is tartott a média. Angelina Jolie és Jennifer Aniston kapcsolatáról évekig folyamatosan cikkeztek. A két nő sosem volt jó barátságban, de a Brad Pitt-ügy óta kifejezetten kerülik egymást, sokáig nem is mutatkoztak ugyanazokon a vörös szőnyeges eseményeken. Néhány évtizeddel korábban azonban olyan szerelmi történettől volt hangos a régi Hollywood, amely magasan veri az Angelina Jolie–Brad Pitt–Jennifer Aniston hármasét.

https://www.instagram.com/p/Bbz9V3uHOol/?taken-by=brenniferlove

https://www.instagram.com/p/BdDKpqnhrh4/?taken-by=angelinajolieofficial

Osszuk ki a szerepeket!

Angelina Jolie helyébe képzeljük el a gyönyörű Elizabeth Taylort. Jennifer Aniston játszhatta volna a bájos színésznőt, Az ének az esőben sztárját, Debbie Reynoldsot. Brad Pitt pedig a legendás énekes, Eddie Fisher szerepében is tündökölhetett volna.

Elizabeth Taylor

https://www.instagram.com/p/BdlJdrDBb2D/?taken-by=elizabethtaylor

Eddie Fisher

https://www.instagram.com/p/Bes63DVnklV/?tagged=eddiefisher

Debbie Reynolds

https://www.instagram.com/p/BenVm6XHHv0/?tagged=debbiereynolds

Eddie Fisher a nők bálványa volt. Nem volt olyan jóképű, mint Brad Pitt, de elképesztő kisugárzásával minden nőt megbabonázott. A bájos Debbie Reynolds színésznőt is, akit 1955-ben feleségül is vett, majd hamarosan két gyerekük is született. (A lányuk az a Carrie Fisher, aki a Csillagok háborúja Leia hercegnőjét alakította.) Debbie Reynolds és Eddie Fisher igazi álompár voltak, akiket mindenhova követett a média, mindent tudni szerettek volna róluk.

https://www.instagram.com/p/BevH8e4HaNG/?tagged=eddiefisher

Elizabeth Taylor ugyanabba a színésziskolába járt, mint Debbie Reynolds, egy idő után barátok is lettek. A fekete hajú szupersztár 1957-ben feleségül ment harmadik férjéhez, Mike Toddhoz. Négyesben sok időt töltöttek együtt, rengeteg közös fénykép készült róluk abban az időben.

Debbie Reynolds, Mike Todd és Eddie Fisher:

https://www.instagram.com/p/BeObKYPB6ck/?tagged=miketodd

Elizabeth Taylor, Mike Todd és Debbie Reynolds

https://www.instagram.com/p/BaxmmJsgDAJ/?tagged=miketodd

1958-ban Mike Todd repülőszerencsétlenségben elhunyt, Elizabeth teljesen összetört. Legnagyobb vigasztalója Eddie Fisher lett. Debbie Reynolds nem is gyanakodott, hiszen mind a négyen olyan közel álltak egymáshoz, biztos volt benne, hogy Elizabeth számára Eddie nyújthat most igazán vigaszt. Nem fogott gyanút egészen addig, amíg a férje és a színésznő két héttel később kettesben utaztak New Yorkba. Akkor tudta, a házasságának vége.

Eddie Fisher és Elizabeth Taylor esküvője:

https://www.instagram.com/p/BeeMFxbg8x_/?tagged=eddiefisher

Eddie Fischer sosem fizetett neki gyerektartást, kétgyerekes színésznőként neki kellett előteremtenie a pénzt. Elizabeth Taylor és Eddie Fisher össze is házasodtak, majd 1964-ben az énekes is megtapasztalhatta, mit érezhetett a volt felesége: Elizabeth Taylor elhagyta Richard Burtonért.