Te + Én

Pénztárcakímélő programötletek, ha csinálnánk valamit a barátainkkal

Ha olcsó, pénztárcakímélő és egyszerű programötletekről van szó, általában randitippeket szoktunk felsorolni – pedig a baráti összejöveteleknél legalább annyira meggyűlhet a gondunk a pénzköltéssel, mint ha a párunkkal akarnánk valamit csinálni. Mi gondolunk a szinglikre is – íme néhány tuti programötlet a barátokkal, amelyek nem is kerülnek sokba!

Vacsoracsata

Minden héten másnál üljünk össze valamilyen finom vacsorát készíteni, és dobjuk össze a hozzávalókat vagy az azokra szánt pénzt. Versenyt is rendezhetünk belőle, és megállapíthatjuk, hogy ki a legjobb szakács a csapatban.

Filmmaraton

Minden társaságban van egy olyan film, amit a végtelenségig idézünk – gyűjtsünk össze néhány ehhez hasonlót, és csináljunk egy nagy vasárnapi mozimaratont. Így nem kell rengeteget költenünk mozijegyre, és még a nassolnivalókat is meg tudjuk oldani okosban.

Fotó: Unsplash/ Ian Schneider

Fotó: Unsplash/ Ian Schneider

DIY-buli

Biztosan mindenki bújta már a Pinterestet mindenféle csináld magad ötlet után, amit aztán soha nem készítünk el végül. Ha összeülünk páran, és együtt próbálunk meg alkotni valamit, még akár sikerülhet is – ha pedig mégsem, akkor is legalább egy jót nevetünk a saját ügyetlenkedéseinken.

Garázsvásár

Mindenkinek van olyan ruhája, ékszere vagy táskája, amitől legszívesebben megszabadulna – nem érdemes kidobni őket, inkább tartsunk a barátnőkkel egy garázsvásárt, és adjuk el a felesleges darabokat! Így nemcsak olcsó programot találtunk, de még kereshetünk is vele.

Társasjáték minden mennyiségben

A társasok szerencsére most megint virágkorukat élik, nem is véletlenül: néhány pohár borral és egy kis nasival a társasozós estékből lehetnek a legjobb programok! Gyűjtsük össze, kinek milyen társasa van, és akár közösen be is ruházhatunk egy újabb fajtára – rengeteg YouTube-csatorna foglalkozik azzal, milyet érdemes most vásárolni. Utána pedig mehet a verseny!