Te + Én

Közzétették Meghan Markle és Harry herceg hivatalos eljegyzési fotóit – gyönyörűek!

A Kensington-palota ma reggel tette közzé a hivatalos eljegyzési fotókat, egy héttel azután, hogy bejelentették az esküvő pontos dátumát.

Május 19-én lesz Harry herceg és amerikai menyasszonya, Meghan Markle esküvője a London nyugati határában fekvő Windsor ősi királyi rezidenciájának Szent György-kápolnájában. Az eljegyzés bejelentését követően a pár kisétált a herceg londoni rezidenciája, a Kensington-palota udvarára, ahol a jeggyűrűt is megmutatták az újságíróknak. A hivatalos tájékoztatás szerint a három gyémánttal ékesített aranygyűrűt Harry személyesen tervezte, és a gyémántok közül kettő a herceg néhai édesanyjáé, az 1997-ben autóbalesetben elhunyt Diana hercegnőé volt. A harmadik, legnagyobb gyémánt Botswanából származik, ahol Harry sokszor megfordult jótékonysági tevékenysége során, és ahová a pár együtt is ellátogatott.

https://www.instagram.com/p/Bc9-qRgB0xr/?tagged=meghanmarkle

Most azonban a hivatalos eljegyzési fotókat is közzétették, melyeken a pár rendkívül stílusos, és a királyi családhoz méltó elegancia is megjelenik. A fekete-fehér képekért pedig teljesen odavagyunk, hiszen csak úgy sugárzik róluk, mennyire szeretik egymást!

https://www.instagram.com/p/Bc9qWgCAXiD/?taken-by=kensingtonroyal

https://www.instagram.com/p/Bc9qZ4vgFKA/?taken-by=kensingtonroyal

https://www.instagram.com/p/Bc94Q2PghQl/?taken-by=kensingtonroyal

Harry és Meghan Markle kapcsolata már az eljegyzés előtt, szeptemberben „hivatalossá” vált, amikor a herceg nagymamája, II. Erzsébet királynő teán fogadta őket a Buckingham-palotában. Egy ilyen látogatás korántsem puszta formalitás: a királyi házasságokat szabályozó brit törvény ugyanis kimondja, hogy a trónutódlási sor első hat helyén álló hozzátartozók házasságát az uralkodónak előzetesen jóvá kell hagynia, és Meghan Markle uralkodói fogadtatása az udvari protokoll szerint azt jelezte, hogy e jóváhagyás megtörtént.