Elemi szenvedélyek a Budai Várban

Az Elemi szenvedélyek címet kapta idén a már hagyománnyá vált Budavári Palotakoncertek gálaműsor. Az Oroszlános udvarba augusztus 2-án és 3-án várják az operettek szerelmeseit.

Olyan erők működnek, melyekre szavunk sincsen

Sokan hisznek benne, hogy a tudatalattinkban lévő programok és energiák, melyeket gyakran előző életekből hozunk, alapvetően befolyásolják a jelen életünk minőségét, teljességét és harmóniáját.

Tudtad, hogy van magyar zarándokút is?

Egyre többen vannak Magyarországon is, akik úgy érzik, valamilyen ok miatt zarándokútra kell indulniuk. A legdivatosabb ilyen zarándokút az El Camino.

Püspöki süveg helyett érseki védősisak

A falaknál is ingatagabb a bizalom az adományozó milliárdosokban.

Balaton: a vakáció első hétvégéjének mérlege

Mindenki felkészült, az autópálya fenntartó, a vasút, a lángossütők és az időjárás is, de azért volt kaland.

Függőség a cyber-szextől

A számítógép előtt töltött órák száma továbbra is növekszik, és sokan már a szexet is így intézik el, akár partner keresésről, akár pornó nézésről van szó. De hol kezdődik a cyber szex függőség, és lehet-e tenni ellene?

Apák napja alkalmából friss kép készült Harry és Meghan kisfiáról

Igazi meglepetéssel szolgált Harry herceg és Meghan hercegné Instagram oldala. Apák napja alkalmából fotó készült, ahogy Harry kezében a kisfia fekszik, így végre láthatjuk a kis Archie csodaszép arcát.

Magyarok a kávétörténelemben

Bizony a mi nemzetünk szülöttei mindenhol ott vannak, például az automata kávégép ősét is egy egykori honfitársunknak köszönhetjük.