Drew Barrymore 44 évesen szakmát vált

Nem színésznőként láthatjuk újra a képernyőn Drew Barrymore-t, hanem műsorvezetőként és riporterként. Legalábbis azt tervezi a magyar származású színésznő, hogy kipróbálja magát a kamerák előtt máshogyan is.

Négy napra Várkert Bazárba költözik az irodalom

Október 10-13. között rendezik meg a Margó Irodalmi Fesztivál és Könyvvásárt a Várkert Bazárban, ahol nemcsak a sokszínű magyar és világirodalmat ismerhetik meg az érdeklődők, hanem vásárolhatnak is.

Felhúzta a szoknyáját egy bali templomban, aztán nem győzött bocsánatot kérni

Egy fiatal cseh turistapár rituális megtisztulószertartáson kért bocsánatot egy bali templomban azért, mert tiszteletlen viselkedésükkel megsértették a helyi hagyományokat.

Ilyen boldog talán még sosem volt Nicole Kidman

A Hatalmas kis hazugságok sztárja néhány napja osztotta meg Instán, férjével Keith Urbannal közös szerelemittas fotójukat.

Újraöltöznek a magyar motívumok a Folktrend divatbemutatón

A közönség régi magyar motívumokat, díszítéseket láthat új köntösben a Folktrend divatbemutatón vasárnap Budapesten, a Budavári Palotában. A programot a 33. Mesterségek Ünnepéhez kapcsolódik.

Mennyibe kerül az iskolakezdés – de tényleg?

Változóak a családok iskolakezdési költési szokásai. A harmaduk 15-25 ezer forint közötti összeget költ az iskolakezdésre gyermekenként, valamivel kevesebb mint 30 százalékuk 10-15 ezer forintot, míg az ötödük akár 25-40 ezer forintot is hajlandó erre a célra fordítani a Vatera saját felhasználói körében végzett felmérése szerint.

Nehezen fogadja el a mellráktól megváltozott testét a színésznő

2015 márciusában diagnosztizálták Shannen Doherty-nál a mellrákot. Kezdetben hormonterápián ment keresztül, de aztán műtét, majd kemo és sugárterápia következett. A nehézségekről most nyíltan beszélt.

Tűzijátéknéző hajókra válthatsz jegyet a Balatonon

Az idén a korábbi éveknél tovább, szeptember elsejéig tart a hajózási főszezon. A cég menetrendi hajói és kompjai együttesen több mint 1,4 millió utast szállítottak.