Romlott halat kapnak az utasok, és innen nincs megállás

A Csupasz pisztoly alkotói igazi repülőgép-katasztrófafilmet készítettek. Airplane! – kacagtató vígjáték a Dunán szombaton 21.15-től.

Különleges saláta pillanatok alatt

Még javában lehet dinnyét kapni, bár hivatalosan véget ért a dinnye szezon. Azért érdemes megvenni és ha netán mégsem a legízesebb, akkor ideális saláta lehet belőle. Például csirkehússal.

Az érett bőr csodaszere

Ma már számos hatásos arckrém összetevője, de önmagában is érdemes használni. Számos jó tulajdonsága, sőt gyógyhatása is van. Érdemes belőle beszerezni egy kis üveggel és rendszeresen használni.

Macskajaj vagy reflux? A gyógyszer a spájzban van

Most van az uborkaszezon, ilyenkor kerülnek üvegbe a zöldségek. A levükkel azonban nem tudunk mit kezdeni, miután megdézsmáltuk az uborkákat. Pedig nagyon hasznosan fel lehet a levet is használni.

A gyógyító alaplé

A leves az ember egyik legősibb és legalapvetőbb tápláléka. A legelső levest az ősember készítette el, természetesen a maga kezdetleges módján egy földbe vájt gödörben. Azóta a leves elkészítése és fogyasztása is sokat változott, aminek mai csúcsa a 24/48 órás alaplé.

A lelkiismeret is tehet a jó szexről

Egy német kutatás azt állapította meg, hogy nem is annyira a szenvedély, mint inkább a lelkiismeret határozza meg a jó szexet.

Női praktikák, amitől minden pasi elolvad

Van néhány dolog, amiről tudjuk, hogy a férfiak elolvadnak, de sok olyan apró titoknak is a birtokában lehetnek a nők, amik még varázsütés szerűen hatnak. Ezek a játszmák hasznosak, és izgalmassá teszik a mindennapokat.

Koko az utolsó ütést viszi be a negyvenes éveinek

Egy születésnap fontos annak aki ünnepli és esetünkben fontos nekünk, akik nyomon követjük munkásságát, életútját annak minden publikus változásával, örömeivel és buktatóival. Ma 49 éves a magyar box legendája, Kovács Koko István.