Ezeket a konyhai eszközöket mindenki rosszul tárolja

Ma már nem egy életre választunk konyhai eszközöket, mint nagyanyáink, de azért szeretnénk meghosszabbítani életüket, amennyire csak lehetséges. A tárolásukon sok múlik, tegyük el helyesen őket.

Minden percben háború

Húsz évvel ezelőtt a fejvadászról sokan azt hittük ő valami bennfentes elmekereskedelemmel foglalkozó fickó. Ma már tudjuk, hogy valóban sokszor annak kell lennie, ha jók között akar maradni. Juhász Tamás speciálisan csak egy piacon vadászik, de ott már közel másfél évtizede. Kevés olyan IT szakember van a piacon, akit ő ne ismerne.

Kürtőskalácsban bő gyerekprogram lesz a Városligetben

Ismét a Városliget ad otthont a Kürtőskalács Fesztiválnak. Október 11. és 13. között a Vajdahunyad vára mögötti területen a kürtőskalács-desszertek mellett koncertek és gyermekprogramok is várnak.

Romlott halat kapnak az utasok, és innen nincs megállás

A Csupasz pisztoly alkotói igazi repülőgép-katasztrófafilmet készítettek. Airplane! – kacagtató vígjáték a Dunán szombaton 21.15-től.

Különleges saláta pillanatok alatt

Még javában lehet dinnyét kapni, bár hivatalosan véget ért a dinnye szezon. Azért érdemes megvenni és ha netán mégsem a legízesebb, akkor ideális saláta lehet belőle. Például csirkehússal.

Az érett bőr csodaszere

Ma már számos hatásos arckrém összetevője, de önmagában is érdemes használni. Számos jó tulajdonsága, sőt gyógyhatása is van. Érdemes belőle beszerezni egy kis üveggel és rendszeresen használni.

Macskajaj vagy reflux? A gyógyszer a spájzban van

Most van az uborkaszezon, ilyenkor kerülnek üvegbe a zöldségek. A levükkel azonban nem tudunk mit kezdeni, miután megdézsmáltuk az uborkákat. Pedig nagyon hasznosan fel lehet a levet is használni.

A gyógyító alaplé

A leves az ember egyik legősibb és legalapvetőbb tápláléka. A legelső levest az ősember készítette el, természetesen a maga kezdetleges módján egy földbe vájt gödörben. Azóta a leves elkészítése és fogyasztása is sokat változott, aminek mai csúcsa a 24/48 órás alaplé.