Mozdulj ki a városi sportfüzet segítségével

Az ingyenes kiadvány bemutatja a főváros testmozgásra ösztönző helyszíneit, számba veszi nagy sportolóinkat, valamint a régi idők sportolásra használt terepeiről is szó esik.

A valaha élt legfiatalabb 95 éves nő volt

Kilencvenöt éves korában meghalt Gloria Vanderbilt amerikai divattervező – jelentette be fia, Anderson Cooper, a CNN hírtelevízió műsorvezetője hétfőn. Cooper „rendkívüli nőnek” nevezte édesanyját, „aki szerette az életet és aki a saját szabályai szerint élt”.

83 éves lenne az idén elhunyt színész

Az ország egyik legismertebb hangja volt Bács Ferencé, aki számos népszerű karakternek kölcsönözte utánozhatatlan baritonját.

Az egyik legjobb és legegyszerűbb immunerősítő terápia

A vízgyógyászat alapelve az, hogy a szervezet ellenálló képességét természetes, veszélytelen módon kell megerősíteni a hideg és meleg hatás váltogatásával.

Külföldön nyaralunk – de hol és mennyiből?

Egyre többet utazunk külföldre. Idén nyáron is abszolút kedvenc Horvátország: a 2019-ben külföldi nyaralást tervezők csaknem harmada déli szomszédunkat célozza meg, de más dél-európai, tengerparttal rendelkező országok és Ausztria is a népszerű úti célok között lesznek. Egy kutatásl kiderült, hogy a magyar turisták nem élnek túl nagy lábon, amikor határainkon...

Zumbázó orvosok látványa fogadta a Bethesdába érkezőket

158 kiló 3 hónap alatt; 16 csapatban 80 egészségügyi dolgozó, aki változtatni akart; heti négy délután ingyenes sportlehetőség a kórház falain belül, ingyenes edzéstervezés, több száz lefutott kilométer – ez a mérlege a Bethesda Gyermekkórház életmódváltó versenyének, ami a múlt héten ért véget közös súlyméréssel és egy fergeteges családi sportnappal.

Tudod, hogy hányféle szauna létezik? S melyik mire jó?

Szauna? Ilyen hőségben? Bizony. A szaunázás nem csak hidegben jó. Sőt. Egy igazi szaunázás után a test sokkal könnyebben el bírja viselni a kánikulát.

Hűsítő ételek – Hideg málnaleves

Nemrég ajánlottuk, hogy védekezz levesekkel a kánikula ellen, íme ehhez egy príma gyümölcsös finomság.