Az olívaolaj titkos tulajdonságai

Az olívaolaj az egyik legegészségesebb olaj, amikor a salátánkra tesszük. Ám ennél jóval többet is tud ez az olaj, mégpedig a háztartásban.

Tégy sóskát üvegbe, hogy télen is főzhess vele

A sóska egész nyáron folyamatosan nő, éppen ezért érdemes leveleit télre is eltenni. Üvegben sokáig eláll és nem is bonyolult elkészíteni. Ebből akár tíz perc alatt vacsi lehet télen.

A takarításon kívül a testápolásban is segít

A szódabikarbóna nem mérgező és az egészségre negatív hatásai sem ismertek. Azt viszont tudjuk, hogy sokoldalú tisztító- és szagtalanítószer a háztartásban. A testápolásban is hasznát vehetjük.

Az elhízás megkétszerezi a halálos kór kialakulásának esélyét

Az elhízás sokkal veszélyesebb, mint ahogyan eddig gondoltuk. Az ismert betegségeken kívül még számos más halálos kór okozója lehet. Pedig az elhízást meg lehet előzni.

Szindbád legegzotikusabb ízei

Jemen titokzatos. Vad. Sokaknak nagyon arab. Talán elmaradott is. Az azonban vitathatatlan, hogy aki valami ősit és közel-keletit keres, arra érdemes keresgélni.

A nagy Gatsby-vel kezdi az évadot a Vígszínház

Szeptember 7-én mutatja be a Vígszínház A nagy Gatsby-t. A világhírű regény titokzatos szereplői a színpadi adaptációban is hasonló sikerekben bízhatnak, mint a kultikus, 2013-as film.

Így kerüld el, hogy megcsaljanak

Három nagyon erős „válóok” van: a pénz, a szenvedélybetegségek és a megcsalás. Ezek közül egyiket sem egyszerű kivédeni és még nehezebb megértőnek lenni, de talán a megcsalás ellen te magad is tehetsz.

Közvélemény-kutatás derítette ki, hogy ki a királyi család legnépszerűbb tagja

A YouGov nevű tekintélyes közvélemény-kutató intézet felmérést készített arról, hogy ki a legnépszerűbb a brit királyi családból. A győztes 72 százalékos többséget vitt. De a második is szorosan a „nyomában”.