Öt dolog, amit megtehetsz az ízületeidért

Sok mindent tehetünk ízületeink egészségéért és érdemes is, hogy sokáig fájdalom nélkül szolgáljanak minket. Az odafigyelés nem olyan nehéz és bonyolult.

Megbokrosodott lovak rontottak a nézők közé Szajolban

A vasárnap megrendezett szajoli fogathajtó versenyen négyen megsérültek, amikor megbokrosodott lovak miatt a közönség közé hajtott egy szekér.

A nemzet sportkommentátora ma lenne 75 éves

A legendás sportriporter, Knézy Jenő az ország nagy kedvence volt, ma is jó szívvel emlékszik rá mindenki, a "Jó estét, jó szurkolást!" beköszönése mellett számos mondata szállóigévé vált s generációk emlékeznek rá jó szívvel.

Eva Longoria megint meglepte a közönséget

A spanyol származású színésznő lépten-nyomon meglepi rajongóit. Legújabban azzal, hogy beszél franciául.

Magyar rendezőnő filmje nyert díjat Locarnóban

Idén ünnepelte 30. jubileumát Locarnóban a svájci filmkritikus szövetség által szervezett Kritikusok Hete. A nemzetközi zsűri Szabó Réka A létezés eufóriája című alkotásának ítélte a fődíjat.

Sok munkáltatónak nem mindegy, hogy mit viselsz

A magyar munkahelyek több mint fele előírja, hogyan kell a dolgozóinak megjelenniük, és ettől sok helyen még kánikula esetén sem lehet eltérni. Ahol nincs előírás, ott leginkább hétköznapi, kényelmes, sportos stílusban szeretnek öltözködni a munkavállalók. Az bizonyított tény, hogy ha valaki jól érzi magát az öltözékében, az a munkahelyi teljesítményére is...

Sulikezdés, a második karácsony

A karácsony után a július-szeptember a második legnagyobb vásárlási szezon, az iskolakezdés miatt ilyenkor mélyen zsebükbe kell nyúlniuk a szülőknek.

Napi több százezer fürdőző biztonságát erősítik a táblák

Új tájékoztató táblát helyeztek el öt balatoni település strandjainak bejáróinál a vízi balesetek megelőzéséért. A táblák a helyi mederviszonyokat is bemutatják, a Mentőöv program keretében.