Szánj egy percet az ünnepen szárnyas barátaidra is

Ha csak egy percig nézed szorgalmas munkájukat, te is tenni akarsz értük.

Találkozunk a fürdőben?

Óriási szerencsénk, hogy egy fürdőváros a fővárosunk.

Rossz kaja, rossz szex?

Nem csak a dohányzás, az alkohol vagy a gyógyszerek túlzott fogyasztása okozhat szexuális problémákat, hanem az étkezés is.

Mindent bevall a különleges szépségű Demi Moore

Demi Moore az a nő, akin mintha nem fogna az idő. Ősszel jelenik meg memoárja, amelyből talán az is kiderül, hogy a tél stílusjegyeit viselő színésznő szépségének titka miben rejlik.

Miközben a mobilt nyomkodjuk, akár 30 métert is megtehet az autó

Tízből négyen használják az okostelefonjukat vezetés közben, közülük pedig minden ötödik ember üzeneteket és közösségi médiás bejegyzéseket is szokott írni az autóban. A sofőrök azt sem tudják, hogy mit tilos és mit szabad.

Britney Spears visszavonul

Az egykori tinisztár már 37 éves, de nem a kora miatt döntött úgy, hogy kiszáll a szórakoztató ipar mókuskerekéből. Britney Spears édesapja egészségügyi állapota miatt hozta meg ezt a döntést.

A pénz is megöli a kapcsolatot

A címben az is nem véletlen, hiszen a kapcsolat megromlásához számtalan tényező vezethet. Az anyagiak egy olyan összetevő, amit el is kerülhetnének a párok, ha okosan csinálják.

A böjt csodákra képes

A Jézus Krisztus feltámadását ünneplő húsvét a keresztények legfontosabb ünnepe. Erre készít föl a hitben való elmélyedést szolgáló böjti időszak.