Hogyan tisztítsuk a vágódeszkánkat, hogy megelőzzük a fertőzéseket?

A vágódeszka a konyha egyik legfontosabb eszköze, hiszen nap mint nap használatban van, tisztítására azonban sokan nem ügyelnek eléggé. A betegségek elkerülése érdekében azonban rendkívül fontos a tisztán és baktériummentesen tartása, erre szeretnénk most felhívni a figyelmet.

Ez vár ránk a csillagok szerint hétfőn – 2018. június 18.

Míg a Bakok jobb, ha odafigyelnek pénzügyeikre, addig a Skorpiók és a Halak nem várt pénzösszegekhez juthatnak.

Már tudjuk, melyik az az időpont, amikor a legtöbb baba születik

Brit kutatók nagyon furcsa adatokat kaptak egy évekig tartó kutatás segítségével: kiderült, hogy egy napon mikor születnek a leggyakrabban babák. Az eredmény megmagyarázható az evolúciós fejlődéssel, és attól függetlenül, hogy csak Nagy-Britanniára készült, valószínűleg az egész világra levetíthető.

Étkezhetünk egészségesen akkor is, ha a párunk nem partner benne

Az egészséges étrend egyre többünk számára fontos, viszont mit tehetünk, ha a párunk nem szeretne csatlakozni az életmódváltásunkhoz? Ha elhatároztuk, hogy márpedig mi végre mindent megteszünk, hogy egészségesebben éljünk, és buzgón vetjük bele magunkat a bio- és reformételek izgalmas világába, az már fél siker. De mit tegyünk, ha a párunk nem szeretne részt venni...

Visszatér a nyár: sok napsütés várható a jövő héten

A következő napokban néhol lehet zápor, zivatar, egyre több lesz a napsütés. A hét közepén többfelé 30 foknál is melegebb lesz, de a hétvégére némileg mérséklődik a meleg.

Merész és fiatalos – Így hordjuk a pirosat rózsaszínnel

Elsőre talán divatöngyilkosságnak tűnik pont ennek a két színnek a párosítása, de a pirosat és a rózsaszínt igenis lehet együtt viselni. Mi most megmutatjuk, hogyan. Galéria!

Zöld oázis egy sötét lakásból? Nem lehetetlen!

Mivel sokan szeretjük a természetet, próbáljuk az otthonukba is becsempészni cserepes növények formájában. Bármennyire is vágyunk azonban arra, hogy igazi zöld oázissá varázsoljuk otthonunkat, ha egy sötét, városi lakásban élünk, esetleg kevés időnk van gondozni a virágokat, nem biztos, hogy könnyen teljesül a vágyunk. Lássuk, milyen növényeket érdemes...

Ismét a Ridikül adásában: Ez tiszta kabaré!

A kabaré műfaja hosszú évtizedekre nyúlik vissza, a szilveszteri rádiókabarék szintén több évtizedes múlttal rendelkeznek. Ebben az évindító, januári adásban a kabaré szépségeiről, a nevetés, a nevettetés fontosságáról, a jókedv megteremtéséről beszélgettünk.