Ez vár ránk a csillagok szerint a jövő héten – 2018. október 22. – október 28.

A Rákoknak fájhat a fejük, mert több pénzt költöttek, mint szerettek volna, de a Mérlegek nagy boldogság elé néznek.

Divatos és praktikus kesztyűk az őszi hideg ellen

Ma már nem érte el a nappali hőmérséklet a húsz fokot, szerdától pedig még tíz fokokra is számíthatunk. Eljött hát a kesztyűk ideje, de még nem kell bundásnak lennie: mutatjuk, milyen praktikus darabok közül válogathatunk.

Tacskóknak rendeztek versenyt Melbourne-ben

A Teckelrennen Dachshund Race 80 kutya részvételével zajlott le, mind tacskók voltak, de sokuk jelmezben versenyzett – voltak négylábú Batmanek is. A verseny alatt befolyt pénzt egy tacskómentő alapítványnak ajándékozták.

129 éves a világ legidősebb asszonya

Orosz útlevele és nyugdíjpapírja szerint a csecsen Koku Isztambulova már a 129. évét tapossa. Kora a világ legidősebb asszonyává teszi, ám ő mégis fitt, mobiltelefont használ, és sokat mesél az életéről.

5 dolog, amit a férfiak nem mondanak el egy párkapcsolatban

A férfiak nem beszélnek olyan nyíltan a lelki életükről, érzelmeikről, mint a nők. Még ha meg is nyílnak a szerelmüknek, ezekről a dolgokról akkor sem biztos, hogy szívesen társalognak.

Finomabb a pörkölt, ha egy kis bor is kerül bele

Alkoholból hamar megárt már néhány pohár is, és igencsak óvatosan érdemes bánni a fogyasztásával. Ugyanakkor a konyhában nagy hasznát vesszük, mert sok ételnek gazdagabb, teltebb ízt kölcsönöz.

Magyar macska lett világhírű Izlandon

Egyre több macska áll munkába: boltokban egerésznek, vagy csak csalogatják be a vendégeket a kirakatokban. Ez a magyar cicus is hivatásos egérfogó, de Izlandon lett világhírű.

Őszi vitamindús turmixok

Az őszi időre és a télre készülve erősítsük immunrendszerünket ezekkel a finom, laktató és könnyen elkészíthető turmixokkal. Az őszi ízek mind tetten érhetők, egyik vitamin éri a másikat, és reggel könnyű bepakolni a táskába egy jól záródó pohárban egy adagot.