A legfinomabb kókuszos macaron az ünnepi időszakra

A macaron alapvetően is egy kifinomult édesség, az ünnepek közeledtével csak méginkább indokoltabb az elkészítése. A következő kókuszos macaron ráadásul még gyönyörű fehér színben is pompázik, amely gyönyörűen festhet a karácsonyi vacsora asztalán.

Ez vár ránk a csillagok szerint hétvégén - december 15-16.

A hétvége sok izgalmat és meglepetést tartogathat a csillagjegyek számára, amely igen pozitív hatással lesz rájuk.

Így készítsük el a tökéletes zserbót

Nem telhetnek úgy el az ünnepek, hogy az ember ne enne zserbót. Ha mi magunk akarjuk elkészíteni, akkor a következő recept segítségével garantáltan a mi zserbónk lesz a legfinomabb.

Gyönyörű és isteni finom vörösbársony-torta

Ha karácsonykor szeretnénk valami igazán különleges tortát készíteni a vendégeinknek, akkor a következő vörösbársony-tortánál aligha találhatunk jobbat. Nemcsak isteni finom, de a külseje is igazán ünnepi hangulatot nyújt.

A karácsonyfadíszek története a konyhában kezdődött

A karácsonyfadíszítés hajnalán sok helyen kekszek és édességek, mi több, gyümölcsök képezték az ünnepi dekoráció alapját. Lássuk, hogyan vezetett az út a díszek kialakulásáig.

Így varázsolhatjuk otthonosabbá a lakásunkat fillérekből

Sok apróságon is múlik, mennyire érezzük magunkat otthon az életterünkben. A következő videóból olyan, saját kezűleg elkészíthető dekorációkat találunk, amelyekkel kellemes hangulatot varázsolhatunk a szobába.

Citromokat vizsgált a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal

A szakemberek 10 különböző, hálós kiszerelésű déligyümölcsöt vontak komplex ellenőrzés alá. A növényvédőszer-maradékokon túl megmérték a termékek C-vitamin-tartalmát, valamint ellenőrizték azok jelölését is.

Ünnepi dekorációk a hajban – A tél legmenőbb frizuratrendje

Az egyes téli dekorelemeknek nem csak a lakásunk csinosításában vehetjük hasznát. A stílusunkat is feldobhatjuk velük, és segítségükkel ünnepivé varázsolhatjuk a legegyszerűbb frizurát is.