Szagoltál már háromezer éves parfümöt?

A híres Fragonard-gyár új parfümmúzeuma háromezer év illatainak a történetét mutatja be, ahol a látogatók nem pusztán megtekinthetnek mintegy 400 parfümös üveget, hanem lehetőségük nyílik az illatukat is beszívni, és megismerik a illatszerek európai történetét.

Tojásfestés becsúszó szereléssel

Van az háziasszonytípus, aki számára – önhibáján kívül, ugye – minden ünnep egy merő akadályfutás, és ha a táv végén egymásra borulnak az akadályok, abban nincs semmi meglepő. Így történt ez esetünkben is...

Programok - húsvét hétfőre

Eljött a locsolkodás napja, de ha te is inkább elszöknél előle ajánlunk néhány programot mára is!

Programajánló - és szombaton hova menjünk?

A húsvét előtti szombat még annyi mindenre jó lehet. Ha már minden megvan az ünnepi ebédhez már csak egy jó program kell. Ajánlunk néhányat mára is!

Van, amiért nagypénteken is érdemes a tévé elé ülni

A közmédia csatornái igényes műsorkínálattal készülnek a húsvéti hosszú hétvégére. Az M2 szokás szerint reggeltől kora estig kifejezetten a gyerekekhez szól majd, a Duna, a Duna World és az M5 pedig az egész családot igyekszik a tévé elé ültetni – és ez valószínűleg sikerülhet is, egy-egy jobb műsor vagy film erejéig legalábbis mindenképpen.

Útmutató a Tokaji borvidékhez

Már kapható a Tokaj Kalauz 2019-es kiadása, amely világhírű tokaji borok szülőhelyét mutatja be az olvasónak magyarul és angolul.

Húsvéti programajánló - nagypéntekre

Már ma elindulhattok a gyerekekkel: tojásfestésre, kisállat simogatásra, ha kell kisvasúttal.

Programok - húsvét vasárnapján

Merre menjünk a gyerekekkel, a párunkkal, a családdal húsvét vasárnapján?