A Ridikül keddi adásában: Mozaikcsaládok

Hogyan tudják az egyedülálló nők vagy férfiak menedzselni a mindennapokat és hogyan lehet túllendülni az érzelmi megpróbáltatásokon? Lehet intelligensen válni? Hogyan képes alkalmazkodni a megváltozott helyzethez a gyermek, aki leginkább semmiről sem tehet? Mi lesz az így felnövekvő generációval? Természetes lesz nekik, hogy féltestvérrel, pótapával nőnek fel?...

71 éves lenne az 5 éve elhunyt népszerű magyar színész

Színházi darabokban, filmekben és szinkronizálásban is maradandót alkotott a Jászai Mari-díjas színművész.

A feministák tiltakozása ellenére kitüntették a nők egykori bálványát

Alain Delon vasárnap este megkapta az Arany Pálma-életműdíjat a 72. cannes-i filmfesztiválon, annak ellenére, hogy egy feminista szervezet petícióban tiltakozik a világhírű francia filmszínész elismerése ellen. Az egyik legismertebb francia filmsztárnak saját lánya, Anouchka adta át az életműdíjat a fesztiválpalotában.

Napi néhány perc tempós séta sok mindent megváltoztat

Az a fontos, hogy mindenki találjon helyet a napi életvitelében egy kis mozgásnak.

Csütörtökön indul útjára a gyönyör

Örökzöldek halhatatlanokkal: egy olasz vígjátékot és egy magyar játékfilmet ajánlunk a közmédia kínálatából csütörtökre.

A hét legjobb ötlete

A legjobb ötletek általában olyan kézenfekvőek, ám mégsem jutnak eszébe senkinek.

Láttad az Eurovízió döntőjét?

Na, ez a tipikus esete a nevető harmadiknak.

Az internet is tehet arról, ha rosszabb a szex

Egy friss tanulmány szerint a brit népesség szexuális élete sokkal kevésbé aktív, mint a korábbi években. A visszaesés a 25 évnél idősebbeknél, a házasoknál és az egy háztartásban élőknél a legnagyobb. De vajon a brit átlag a magyarokra is igaz?