Egy nő miatt törölték a foci meccset!

Ekkor galibát még nem okozott egy pár csinos nő láb!

Itt egy szuper hétvégi desszert!

A legtöbben azért nem állnak neki édességet készíteni, mert azok többsége időigényes, ám itt egy felvidéki desszert, ami bő félóra alatt már tálalható is.

Makkegészségesek a félárva hármasikrek

Léna, Mira és Milán hármasikrek, 2017 decemberében születtek. Édesanyjuk azonban nem érhette meg, hogy magához szorítsa valamennyiüket: néhány órával a szülés után elhunyt. Az ország egyemberként fogott össze értük.

Fogyókúrázó szúnyogok

Az embereknél alkalmazott elhízás elleni gyógyszerrel csökkentették az egyiptomi csípőszúnyog (Aedes aegypti) nőstényeinek "vérszomját" amerikai kutatók, akik szerint a módszer hatékony eszköz lehet a rovarok által terjesztett betegségek, például a zikaláz elleni harcban.

Segíts magadnak meggyógyulni. Bízz a belső orvosodban!

Hiába mondja az orvos a szívbetegnek, hogy mozognia kellene, ha ő azt tapasztalja, hogy mozgás közben fullad, szaporábban veszi a levegőt. Hiába mondja egy légzésterápia az asztmásoknak, hogy lélegezzenek kevesebbet, s akkor meggyógyulhatnak. Nem merik megpróbálni.

Hihetetlen, hogy a rómaiak mivel öblögették a szájukat!

Szeretjük azt gondolni, hogy a tisztaság és higiénia valami modern dolog. Hiszen a régi korok emberei nem ismerték a dezodort, a mosóport, öblítőt, meg a fogrémet. Nyilván büdösek voltak, és elhanyagoltak.

Szülinapos híresség

Túl a félévszázadon a gyönyörű magyar hegedűművész, Illényi Katica.

A DAL 2019, második elődöntő!

Dal 2019 – 19.30-tól a Duna Televízió és a Duna World műsorán!