Eva Longoria megint meglepte a közönséget

A spanyol származású színésznő lépten-nyomon meglepi rajongóit. Legújabban azzal, hogy beszél franciául.

Magyar rendezőnő filmje nyert díjat Locarnóban

Idén ünnepelte 30. jubileumát Locarnóban a svájci filmkritikus szövetség által szervezett Kritikusok Hete. A nemzetközi zsűri Szabó Réka A létezés eufóriája című alkotásának ítélte a fődíjat.

Sok munkáltatónak nem mindegy, hogy mit viselsz

A magyar munkahelyek több mint fele előírja, hogyan kell a dolgozóinak megjelenniük, és ettől sok helyen még kánikula esetén sem lehet eltérni. Ahol nincs előírás, ott leginkább hétköznapi, kényelmes, sportos stílusban szeretnek öltözködni a munkavállalók. Az bizonyított tény, hogy ha valaki jól érzi magát az öltözékében, az a munkahelyi teljesítményére is...

Sulikezdés, a második karácsony

A karácsony után a július-szeptember a második legnagyobb vásárlási szezon, az iskolakezdés miatt ilyenkor mélyen zsebükbe kell nyúlniuk a szülőknek.

Napi több százezer fürdőző biztonságát erősítik a táblák

Új tájékoztató táblát helyeztek el öt balatoni település strandjainak bejáróinál a vízi balesetek megelőzéséért. A táblák a helyi mederviszonyokat is bemutatják, a Mentőöv program keretében.

Az olívaolaj titkos tulajdonságai

Az olívaolaj az egyik legegészségesebb olaj, amikor a salátánkra tesszük. Ám ennél jóval többet is tud ez az olaj, mégpedig a háztartásban.

Tégy sóskát üvegbe, hogy télen is főzhess vele

A sóska egész nyáron folyamatosan nő, éppen ezért érdemes leveleit télre is eltenni. Üvegben sokáig eláll és nem is bonyolult elkészíteni. Ebből akár tíz perc alatt vacsi lehet télen.

A takarításon kívül a testápolásban is segít

A szódabikarbóna nem mérgező és az egészségre negatív hatásai sem ismertek. Azt viszont tudjuk, hogy sokoldalú tisztító- és szagtalanítószer a háztartásban. A testápolásban is hasznát vehetjük.