Hogyan ne válj az új ruhádban nevetségessé még véletlenül se?

Hinnéd vagy sem, a majd' kilencven évvel ezelőtti öltözködési tanácsok ma is aranyat érnek, olyan bölcsességeket fogalmaznak meg, amit ma már biztosan nem hallasz puccos ruhaszalonokban, butikokban.

Becsődölt a sztárséf étteremlánca!

A népszerű tévés főzőguru, Jamei Oliver brit vendéglátó hálózata tönkrement, ezzel nem ő az első celebséf, aki így járt.

Kiderült Meghan hercegné titkos kedvence

Olyan jó, amikor kiderül, hogy még egy hercegné is ugyanolyan ember, mint mi. Legalábbis, ha bűnös élvezetekről van szó.

Tegnap még fűtöttünk, holnap már hűtünk

Kis túlzással ugyan, de ez a helyzet az idén: mintha nem nagyon lenne átmenet a 10 és a 25 fokos nappali hőmérsékletek között. Ennek egyik hátránya, hogy az ember hol alul- hol túlöltözik, a másik, hogy a gyors nappali felmelegedésnek köszönhetően bizony gyakran szükségesnek érezzük, hogy bekapcsoljuk a légkondicionálót – ha máshol egyelőre nem is, de az autóban...

Ilyen szenvedéllyel csak egy nő tud főzni

Nigella Lawson, az egyik legismertebb tévés szakácsnő magánéletén, bukásain, felemelkedésein, hízásán, (látványos!) fogyásán szinte folyton van csámcsognivalójuk azoknak, akiket ez köt le. Mi csámcsogjunk inkább a főztjén – napról napra, hiszen a Duna TV minden nap 12.50-től sugározza a sztár Nigellissima című sorozatát.

A Ridikül csütörtöki adásában: Szükségünk lehet egy B tervre?

Az ember, ha elhivatott, akkor tudja, hogy mit akar. Elkezdi, teszi a dolgát teljes erőbedobással, de van, hogy úgy érzi, mégsem becsülik meg eléggé, mégsem találja a helyét az általa megálmodott világban.

Aladdin berobbant a mozikba

Május 23-án megérkezett a hazai mozikba a Disney klasszikus élőszereplős filmje. Az Aladdint a rendező, Guy Ritchie a rá jellemző sajátos látványú akcióval tölti meg, de nem marad el a humor sem.

Hol MÁV állott, most kőhalom

Egy hét múlva visszakapjuk a Keleti pályaudvart.