Így dekoráljuk lakásunkat az ünnepi fényfüzérrel

Egyre kevesebb marad az ünnepi hangulatból, pedig érdemes lenne megőrizni belőle egy cipetnyit, hogy ezek a szürke téli hétköznapok is kicsit színesebbek legyenek. Van egy tippünk! Ne tegyük el az égősort, hanem hasznosítsuk újra! Íme 3 mód, hogyan dekorálhatjuk vele a lakásunkat a karácsonytól függetlenül.

Diéta a csontritkulás megelőzésére – Élelmiszerek az erősebb csontokért

„Igyál sok tejet, az jót tesz a csontjaidnak, később nem lesz baj velük.” Lehet, hogy sokszor hallotta a fenti mondatot az is, aki sok tejet ivott, mégis az osteoporosis tüneteitől szenved. Mert csak a tej nem elég.

Ez vár ránk a csillagok szerint csütörtökön – 2018. január 18.

A Nyilasok kisugárzása ma nagyon erős lesz, míg a Rákoknak érdemes mélyebben megvizsgálniuk az érzelmeiket. Lássuk, mire számíthatnak a többi jegy szülöttei!

A Ridikül mai adásában: Ikerterhesség, ikerlélektan

Egyre több az ikerterhesség. Köztudott, hogy az olyan családban, ahol születtek már ikrek, nagy eséllyel a jövőben is születhetnek.

Párosan szép – 5 + 1 film, amelyben az egyformaságé a főszerep

Mert ha nem is ikrek, de egyformák a főszereplők. Merthogy az ikrek élete nem mindennapi, különleges kapcsolat alakulhat ki közöttük. Főleg, ha az egypetéjű ikrek úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. Ez nemcsak a hétköznapokban adhat okot egy kis szerepcserére, de a filmkészítőket is megihlette már nem is egyszer a kérdés, mi lenne, ha két teljesen egyforma ember...

Különlegesen közeli képeket készítettek az univerzum legrégebbi ismert galaxisáról

Az univerzum legrégebbi ismert galaxisáról készített különlegesen közeli képeket a Hubble űrteleszkóp. A csillagászoknak olyan galaxisról sikerült képet készíteniük, amely az ősrobbanás után mindössze 500 millió évvel létezett már.

Ét, tej, fehér és töltött, avagy a csoki ezer arca

Egészen pontosan nyolcféle csokoládét gyűjtöttek össze a szakemberek, hogy megmutassák, melyikre mi jellemző, mire figyeljünk a vásárlása közben. Manapság ugyanis a boltok polcain nagy választékkal találkozhatunk, már ami a csokoládét illeti, azonban nem minden csoki egyforma. Vagyis nem árt tisztában lenni azzal, hogy az egyes elnevezések mit jelenthetnek.

Megnyerő testbeszéd: ezekre figyeljünk, hogy jó benyomást keltsünk

Bizonyos élethelyzetekben jól jönnek azok a trükkök és tippek, amik megkönnyíthetik a helyzetünket, ha jó benyomást szeretnénk kelteni valakiben. Ehhez többek között érdemes odafigyelni a testbeszédünkre. A szakemberek szerint ha odafigyelünk egy-két dologra, máris tettünk azért, hogy megnyerjük a másikat. Ezekre figyeljünk, hogy jó benyomást keltsünk!