Mivel essünk neki a ronda vízkőnek?

Amellett, hogy a vízkő ronda, majd ijesztő látvány, alaposan tönkre teheti háztartási gépeinket. Ezekkel a módszerekkel gyorsan megszabadulhatsz tőle.

Gyere már ki a hóra! Bemelegítő tippek, hogy megúszd a sérülést

Legyen az ember kezdő vagy tapasztalt művelője a téli sportoknak, nem hagyhatja ki a megfelelő felkészülést, hiszen valami olyan mozgásformát fog végezni, amit közel egy éve nem művelt.

Miért csalnak meg minket a férfiak?

Mondhatnánk, hogy azért, mert minden férfi disznó, és csak az alkalmat várják, hogy kiélhessék a vágyaikat. De ez így nem lenne teljesen igaz.

Hazai sztárok az öregedésről - sorozat

Összhangban lenni a korunkkal nem is olyan egyszerű. Hogyan őrizzük meg, toljuk ki fiatalságunkat? Mit mondanak erről az ismert magyar sztárok?

A Ridikül mai adásában: Népzene új köntösben

Kevés olyan nép él a világon, mely olyan gazdag népzenei kultúrával rendelkezik, mint a magyar. A népzene hagyományos műfaj, de ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne rá hatalmasat bulizni, ne lehetne megszólítani vele a fiatalokat, vagy ne lenne ott a helye egy népzenei alapú zenekarnak a fesztiválok nagyszínpadán.

A Ridikül mai adásában: 21. századi kultúrmisszió

Olyan vendégekkel beszélgetünk, akik különböző területeken ugyan, de nagyon sokat tesznek azért, hogy hagyományainkat és kultúránkat népszerűsítsék.

A Ridikül mai adásában: Felhős gyermekkor

A gyerekkorról mindenkinek a nagy nevetések, a kalandok, a véget nem érő játékok jutnak az eszébe, amikor esténként apa vagy anya mesét olvasott, és reggelire kakaót vagy tejbegrízt készített a nagyi.

Egy kérdéssor, amitől garantált a szerelem

A pszichológusként dolgozó Arthur Aron kidolgozott egy olyan, 36 kérdésből álló kérdőívet, ami viszonylag rövid idő alatt képes két idegent a lehető legközelebb vinni egymáshoz. Hogy ez tényleg így van-e, döntsük el mi magunk, egy próbát megér!