Stílus

Lezajlott az év legvarázslatosabb hazai divateseménye

Különleges divateseményen vehetett részt, aki augusztus 19-én Balatonfüredre látogatott: a Blaha utcán mintegy háromezer vendéget és érdeklődőt ejtett bűvöletbe a Katti Zoób Balatonfüred Fashion Night, amelynek hagyományát a márka hat éve teremtette meg.

Az este, amely mára összművészeti eseménnyé nőtte ki magát, idén még rendhagyóbb programot tartogatott: a 25 éves márka ezúttal meghívta pályatársát, a NUBU-t, valamint Jurák Bettina, kortárs táncművészt is.

A két márka több mint 100 öltözékét 60 modell mutatta be a 150 méter hosszú kifutón, a reformkori utca macskakövein. A háttérben közel 200 ember munkálkodott azon, hogy az este a közönség és a résztvevők számára is egyedülálló élményt jelentsen.

Fotó: Katti Zoób/Facebook

Fotó: Katti Zoób/Facebook/Mate Gregus Photography

 

Mindkét öltözéksor egymáshoz is közeli, emberközpontú gondolatot fogalmazott meg, kétféle nyelven: Katti Zoób, mint mindig, most is egy érzelemgazdag, személyes történetet mesélt, múltat és jövőt, üzenete pedig az elfogadás, ennek vált mára jelképévé a divatház által emblematikussá formált szamár motívum. A NUBU új kollekciójának darabjai a belső béke és az önmagunkkal való megelégedés felé mutattak, a ruhák kényelmén és egyediségén keresztül.

Színek, anyagok, formák, szabásvonalak, kétféle világ találkozásának varázslata kelt életre az idei KATTI ZOÓB Balatonfüred Fashion Nighton, ahol a közönség nem csak a 2019/20-as őszi-téli trendeket ismerhette meg, de felejthetetlen divatpillanatoknak is részesévé válhatott.