Stílus

Rövidnadrágban fotózták le Kate Middletont

Kate Middleton most első alkalommal viselt rövidnadrágot azóta, hogy a brit királyi család tagja lett. Úgy tudni, utoljára 2008-ban viselt ilyesmit, egy görög diszkóban...

Kate Middleton hercegné öltözködése, makulátlan stílusa folyamatosan téma a sajtóban. Most is címlapra került: ezúttal viszont nem ruhakölteményről van szó, hanem egy egyszerű kék rövidnadrágról.

Az „eset” jelentőségét az adja – idézi fel a People –, hogy ilyen ruhadarabot nem viselt a hercegné, amióta feleségül ment Vilmos herceghez. A 37 éves anyuka, akinek alakján meg sem látszik, hogy három gyermeknek adott életet, ragyogóan festett a rövidnadrágban, amit egy jótékonysági vitorlásversenyre vett fel egy fehér póló, egy Gill Marine dzsekit és egy haditengerészeti baseballsapka mellett. Mondhatni: valódi tengerészfelszerelést öltött magára.

Kate Middletont legutóbb 11 éve láthatta a nyilvánosság a Day-Glo Midnight Roller Disco Party-n Londonban rövidnadrágban, akkor egy neonsárga színű, kurta darabot viselt, és ahhoz egy zöld felsőt.