Stílus

Diana szinte mindig ugyanazt a melegítőfelsőt viselte az edzőteremben

Nemrég árverezték el azt a melegítőfelsőt, amelyben a néhai Diana hercegnő a legszívesebben látogatott az edzőterembe. Halála előtt nem sokkal ajándékozta a személyi edzőjének.

53 ezer dollárért – több mint 15 millió forintért – árverezték el Diana walesi hercegnő egy Fly Atlantic feliratú sötétkék melegítőfelsőjét, amelyet a néhai hercegnő Richard Branson brit milliárdostól, a Virgin Atlantic alapítójától kapott ajándékba.

 

A légitársaság flying lady-logójával díszített kevertszálas ruhadarabját, amelyet sportolás közben gyakran viselt az 1997-ben elhunyt hercegnő, Diana egykori személyi edzője, Jenni Rivett bocsátotta áruba, akinek a hercegnő több pulóverfélét is odaadott néhány hónappal 1997 augusztusában bekövetkezett halála előtt. Az árverést a bostoni székhelyű RR Auctions aukciósház bonyolította le az interneten.

Az MTI felidézi: Diana csaknem minden alkalommal ezt viselte a fitneszteremben tett gyakori látogatásai alkalmával. A hercegnő tudatosan nem váltogatta sportfelszereléseit, mert nem akarta, hogy a média az ő kinézetével foglalkozzon „a világ fontosabb dolgai helyett”.