Stílus

Kezdj el készülődni a kora őszre: íme a top 5 trend

Ebben az időnként kora őszibe hajló nyári időjárásban talán könnyebb elképzelni, hogy már túlvagyunk a nyár felén, egyre közelebb jön az ősz... A ruházkodást illetően hódítani fog a military, a poncsó, a virágos-romantikus és a bohém is.

Visszatér a military

Újra hódít a katonai stílus – hívta fel figyelmünket a Springfiled. Az ikonikus zsebes nadrág, a gombos midi ruhák és az állítható deréköves, könnyed parkák egyaránt hangsúlyosak lesznek ősszel. A cargo darabok az eredeti khaki verziójukban érkeznek meg, zsebes és bővebb hatású kialakításokkal, visszahozva ezzel a 90-es évek kulcstrendjeit.

Egy kis military. Forrás: Springfield

Egy kis military. Forrás: Springfield

Rock me!

Amikor nem tudjuk, mit vegyünk fel, akkor a színes képekkel díszített pólók bármikor tökéletes kombinációt alkotnak a kedvenc farmerunkkal. Ezek kétségtelenül azok a darabok, amelyek a legegyszerűbb szettet is vidám, divatos outfitté varázsolják. A szezonban a Springfield filmes jelenetekkel és Ana Hard illusztrátor tervezte kreatív grafikákkal díszíti a hagyományos, rövid ujjú pólóit.

Egy vidám póló minden szettet feldob! Forrás: Springfiled

Egy vidám póló minden szettet feldob! Forrás: Springfiled

Virágos kora ősz

A vidéki, romantikus outfit igazi, nyár végi klasszikus. A legújabb kínálatokban több eltérő hosszúságú, árnyalatú és anyagú, virágmintás ruha közül válogathatunk. Ezek egyszerre kényelmesek, ugyanakkor nagyon csinosak is, így tökéletes választás lehet egy randevúhoz – menjünk akár városba vagy a szabadba. Vegyél fel hozzá bőr bokacsizmát és egy kontrasztos színű táskát!

Bohém világ

Idén ősszel a klasszikus, bohém stílusú darabok ismét visszakerülnek a polcokra, egy kis romantikus hatást csempészve a hétköznapokba. A geometriai mintázatú hosszú ruhákat és a világos, ekrü blúzokat középhosszú trapéznadrágokkal vagy jellegzetes szegecses kalappal egészíthetjük ki.

Romantikus ősz. Forrás: Springfield

Forrás: Springfield

Poncsó-retró

Kétségkívül a szezon legfontosabb darabja az a kabát, amely munkába, városnézéshez és kiránduláshoz is egyaránt megfelelő: a poncsó. A szürke és fekete, valamint barna és ekrü árnyalataiban pompázó, kockás vagy geometrikus mintás poncsók tökéletesen passzolnak minden őszi szetthez.

Forrás: Springfield

Forrás: Springfield