Stílus

Hogyan találd meg a tökéletes fürdőruhát, bikinit?

Koncerteken feszengsz a bikiniben, mert félsz, hogy félrecsúúszik; vitorlázáskor alulöltözöttnek érzed magad benne, ha pedig egyberészes mellett döntesz, lehetetlen a barnulás... Bár könnyűnek tűnhet az ideális fürdőruha megtalálása, érdemes előre gondolkozni, mert rosszul kiválasztott fazon kényelmetlenné teheti a nyaralás legszebb pillanatait.

Strandra

Bár az üzletekben rengeteg divatos fazon tárul elénk, strandoláshoz – főleg, ha még csak az első napozásoknál tartunk – inkább kétrészes, variálható pántrészes vagy anélküli felsőrészt viseljünk. Így nem kell aggódnunk amiatt, hogy egy könnyed nyári ruhát felvéve mindenki láthatja, meddig ért a fürdőruhánk. Érdemes olyan alsót és felsőt választanunk, amelyeket könnyen kombinálhatunk más darabokkal, így akár a parton is cserélgethetjük, elkerülve a megfázás veszélyeit – így szól a Women’secret egyik tippje.

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Fesztiválra

Ha nyár, akkor itt az ideje a fesztiváloknak! A praktikus ruhadarabok ilyenkor elengedhetetlenek, hogy a legnagyobb melegben is önfeledten tombolhassunk a legmenőbb koncerteken, vagy ha éppen kedvünk adódik, megmártózzunk a vízben. Szerencsére még mindig rendkívül divatosak az egyberészes fürdőruhák, így egy klasszikus farmershorttal már kész is a fesztivál szettünk! Ráadásul így az sem jelent gondot, ha esetleg vizesek leszünk.

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Vitorlázáshoz

Vitorlástúrára készülünk, vagy egy romantikus, délutáni hajókázásra? Elegáns választás lehet egy különleges szabású trikini vagy egy izgalmas kiegészítőkkel – például övvel – díszített egyberészes. Egy hozzá illő fejkendő vagy egy szélesebb karimájú kalap nem csak stílusossá teszi a szettet, de a forró napsütés ellen is védelmet nyújt, így biztosan élvezetesek lesznek a hullámzó vízen töltött órák.

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock