Stílus

Ezekkel a frizurákkal biztosan nem fogsz mellé

Nem ciki a lófarok, sőt, nagyon is elegáns tud lenni. Menő a borzas-hullámos haj is – Carrie Bradshaw óta nem megy ki a divatból... Lássuk, mely nyári hajviseletek azok, amelyek egyszerűek, mégis tudnak nagyon különlegesek lenni, ha egy kis stílst viszel bele!

Az igazi minimalista dizájn hívei örülhetnek, mert el nem múló reneszánsza van a lófaroknak. Ha a tarkódon fogod össze, igazán elegáns hatást érhetsz el vele, különösen, ha sűrű és egyenes hajad van. A franciacsatot ebben az esetben felejtsd el, inkább hajgumival, szalaggal operálj. Ha hosszabb hajad van, akkor próbáld ki, hogy a tarkódnál copfba kötött hajat befonod. Mivel a hajgumi, a szalag és általában a haj összefogása roncsolja hajkoronádat, bánj vele kíméletesen!

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az egyszerűség híveinek szól a középen elválasztott frizura is. Lehet a hajad bármilyen: rövid, hosszú, félhosszú, hullámos vagy egyenes, a szimmetrikusan kettéosztott hajkorona valószínűleg jól fog állni. Arra ügyelj, hogy nem mindenkinek az arcformájához illik a laposra formázott (lenyalt) haj, nyugodtan emeld meg, ha kell. Fontos viszont, hogy gondos legyen a választék, a hajad pedig jól ápolt, ragyogóan fényes.

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Carrie Bradshaw tudja, milyen a jó szex – és azt is, mennyire szexi tud lenni az a fajta frizura, amit a sorozatban „viselt”. Biztos lehetsz benne, hogy kitűnsz a tömegből a Carrie-frizura ikonikusan laza hullámaival. A hosszú, hullámos, finoman (finoman!) borzolt hajkorona könnyedséget, gondtalanságot sugároz. Vigyázz, ha túlborzolod, nem szexis leszel, hanem ápolatlan benyomást keltesz!

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Ha azt gondolod, hogy oviban divat a hajcsat, a hajpánt és az egyéb hajba való kiegészítők, akkor nagyon tévedsz. Ha ízlésesen rendezed el, a legújabb divat szerint nincs az a hajdísz-mennyiség, ami túlzás lenne. Mindegy, hogy miként hordod a frizurádat, díszítsd ízléssel.

Fotó: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Az alacsonyan kötött lófarok testvére az alacsonyan kötött „zsemle”. A Who What Wear szerint a lófarok visszakötésével bolondos és konzervatív dizájnt is lehet produkálni, attól föggően, hogy lazán vagy gondosan, kontyba rendezve „csomózd” fel a copfodat.