Stílus

Nyomokban tavaszt tartalmaz ez az új parfüm

Bár, még mindig a télben járunk, egyre több biztos jelét fedezhetjük fel a hamarosan ránk köszöntő tavasznak. Egy új parfüm pedig a bors, a körte, a jázmin és a kasmírfa illatival már mindezt mostantól megelőlegezi nekünk.

A parfümökről szokás kissé szofisztikáltan írni. Azt mondani, hogy fejillat, hogy szívillat, hogy alapillat – anélkül, hogy bármit is tudnánk ennek a jelentéséről. Mi sem mennénk bele túlzottan a részletekbe, de azért néhány alapinformáció nem árthat.

A leggyorsabban elillanó összetevők kerülnek a fejillatba, ezek általában maximum 30 percig érezhetőek. A parfüm legfontosabb illata a szívillat, ez pedig 30 perc után kezd el kiteljesedni a bőrön. Végül az alapillat marad a legtovább, ez jó pár óra elteltével is érezhető lesz. Ez az az illat, amit, akkor érzel, ha otthon leveszed a blúzodat, a pulcsidat.

Betty Barclay Bohemian Romance

Légiesség, szabadság, álmodozás egyenlő a Bohemian Romance-szal

A Betty Barclay legújabb Bohemian Romance elnevezésű parfümje az illatpiramis mindhárom összetevőjét tekintve  már a tavaszt idézi. A szabad levegő, a jó idő, az újrakezdés lehetőségét. Amikor magunk mögé utasítva a telet, a bezártságot végre egyre több időt tölthetünk a természetben.

Betty Barclay Bohemian Romance

Tudjátok, fejillatában a körte…

De új tudásunk alapján, nézzük, milyen illatokat is köszönhetünk a Bohemian Romance-nak!
Fejillatában a mandarin, a rózsaszín bors és a körte;
szívillatában a gyöngyvirág, a rózsa és a jázmin;
alapillatában pedig a cédrusfa, a kasmírfa és a pézsma köszön vissza.

Bohemian Romance (Eau de Parfum) parfümöt kifejezetten nőknek tervezték, 2019 első illata lehet…