Stílus

Könnyű őszi fejfedők az évszak elbűvölő színeiben

Sapka, kalap, kendő vagy fejpánt? Legyen a kedvenc stílusunk a klasszikus trend vagy a sportosabb megjelenés, legfontosabb, hogy a választott kiegészítőt sikkesen tudjuk viselni. Vannak fejfedők, amelyek minden fejformához és hajviselethez tökéletesen illenek. Ám legjobb, ha a sapkát vagy kalapot a testünk méretéhez arányosan viszonyítva választjuk. A kellő eleganciával hordott sapka javítja a testtartást, s ezzel együtt viselőjének finom megjelenést kölcsönöz. Mindegy, hogy kötött vagy szőtt anyagból készült a fejfedőnk, tartsuk szem előtt a textília jó minőségét és az igényes kivitelezést. Az alábbiakban inspirációval szeretnénk szolgálni 2018 őszére, mindenki döntse el ízlése szerint, hogy melyik fazon áll legközelebb az egyéniségéhez.

Kötött kollekció

Az ősz aranyló színeire vágyunk? Finom pihe-puha fonalból, laza hurkolással készült ez a szerethető szett. A sál lusta kötésének egyhangúságát jól ellensúlyozza a sapka hullámzó, csavart kötéssel készült mintázata.

View this post on Instagram

🍂Эти выходные дни хочу провести в общении с вами 😊 Давно не было поста-знакомства, а вновь прибывших подписчиков много! Поэтому давайте знакомиться 🤗 ~ Я Аня оптимистка и сладкоежка 🍬мне 29, живу в Петрозаводске, республика Карелия 🌲 Жена самого понимающего и любящего мужа и мама двух мальчишек – Кирилл (4года) и Артём (8мес.) 👨‍👩‍👦‍👦 По образованию юрист, до декретов работала в страховой компании и бегала по судам 👩‍🎓 Активно заниматься вязанием начала три года назад в то же время завела профиль Инстаграм и понеслось… 😄 С тех пор и не могу остановиться, не представляю свою жизнь без вязания. Для меня это и работа и отдых 💕 ~ Пишите откуда вы и чем увлекаетесь и если есть вопросы ко мне тоже пишите, всем отвечу 😉✌️ ~ PS: комплект горчичного цвета на фото в наличии🍁По старой цене! #prettyknitty_вналичии

A post shared by 🍃🌸 ВЯЗАНИЕ НА ЗАКАЗ 🌸🍃 (@anna_prettyknitty) on

 

Romantikus rózsás 

Tagadhatatlan, hogy a hamarosan beköszöntő hűvös őszi estékre bármilyen színben elfogadnánk egy ilyen elbűvölő fejpántot.

 

Kockás baseballsapka és gyapjúsál

Ez az angol klasszikus divatot idéző szett könnyed és vagány egyszerre. Az őszi levélhullásig még sok napsütéses óra vár ránk, ez a fejfedő a tűző naptól is védi szemünket.

 

Selyemkendő

A párducmintát idéző gyönyörű selyemsál sikkesen elegáns megjelenést biztosít a nap bármely szakában.

View this post on Instagram

Print#animalprint #detalis #detalisimportant # @carodaur 🖤

A post shared by Enissablog (@myfashionstarpage) on

 

Baglyos fejpánt 

Cukiság maximumon! Ez a bűbájos fejpánt nem csak lánykák kedvence lehet. A baglyok rajongói életkortól függetlenül bevállalhatnak egy ilyen kedves motívummal megbolondított fejpántot.

 

Sofőrsapka

A mustársárga az évszak egyik legkedveltebb árnyalata. Ez a sildes, egyenes tetejű sapka is egy ilyen kedvelt őszi színű kiegészítő.

Fotó: Kerepeczki Anna

Fotó: Kerepeczki Anna

Óvónő vagyok, vidéken élek, a Balatonnál. Szabadidőmben egyedi kérésre, személyre szólóan alkotok, fából és a természet kincseiből. Ötleteim megvalósításához a védelmet nyújtó, a családi összetartozás és szeretet szimbólumát, a házformát találtam a legszebbnek. A teremtett világ szépségei és azok kreatív újragondolása iránti szeretetemet ösztönző hatással szeretném továbbadni mások felé.